Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Foto > Galerii Artă Foto

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 18-08-2009, 10:56   #1 (permalink)
Registered User

Alex Dima Photography

Un blog cu si despre fotografie, actualizat in fiecare zi cu subiecte ce au ca scop atragerea si mentinerea vizitatorilor. Ca subiecte pana acum am abordat natura, oamenii. Ultimele subiecte atinse au fost: Victima si pradator: Atacul paianjenului asupra victimei , Fotoreportaj: Hramul ,,Adormirea Maicii Domnului"-Icoana facatoare de minuni Romanian Top Hits 1 si seria a doua de poze .

O sa revin zilnic cu updateuri si articole noi. Vizionare placuta
Alex Dima Photography

Foreigner is offline    Reply With Quote
Old 18-08-2009, 12:36   #2 (permalink)
Moderator

kork's Avatar

Fa bine si pune si poze pe aici, altfel topicul se inchide.
Merci.

.-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- --

kork is offline    Reply With Quote
Old 18-08-2009, 12:59   #3 (permalink)
Registered User

Imi pare rau, m-am grabit. Pun acum cateva poze si apoi la fiecare update pun si o poza din articol.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Dan Negru.JPG
Views:	107
Size:	361.4 KB
ID:	512997   Click image for larger version

Name:	Fly Project.jpg
Views:	79
Size:	364.2 KB
ID:	512998   Click image for larger version

Name:	Camille Jones 1.jpg
Views:	67
Size:	337.1 KB
ID:	512999   Click image for larger version

Name:	Victima si prada 2.JPG
Views:	87
Size:	259.6 KB
ID:	513000  

Old 18-08-2009, 13:42   #4 (permalink)
Mir
Moderator

Mir's Avatar

si la dimensiunile din regulament....

Mir is offline    Reply With Quote
Old 18-08-2009, 17:32   #5 (permalink)
Registered User

Scuze, nu am fost atent. NU se mai repeta.

Articol nou: "Doar o zi" . Vizionare placuta
Doar o zi… | Alex Dima Photography
Attached Thumbnails

Name:	Doar o zi + copy.jpg
Views:	85
Size:	200.6 KB
ID:	513088  

Old 20-08-2009, 10:46   #6 (permalink)
Registered User

,,Un simplu instinct" . Vizionare placuta
Un simplu instinct | Alex Dima Photography
Attached Thumbnails

Name:	Broasca 1 copy.JPG
Views:	51
Size:	85.7 KB
ID:	513673  

Old 21-08-2009, 09:36   #7 (permalink)
Registered User

,,O viaţa între ani… "
"Acum, nu de mult, în casa aceea locuiau oameni, acum e doar o ruină, un morman de dărâmături care ascunde sub ale sale ziduri o intreagă istorie a generaţii ce au vieţuit acolo... "

Vizionare Placuta!
O viaţa între ani... | Alex Dima Photography
Attached Thumbnails

Name:	Cg 1.JPG
Views:	73
Size:	117.9 KB
ID:	513995   Click image for larger version

Name:	cg2.JPG
Views:	61
Size:	108.5 KB
ID:	513996  

Old 22-08-2009, 15:46   #8 (permalink)
Registered User

Handball: Szekelyudvarhely K.C. – Dunaferr . Vizionare Placuta
Handball: Szekelyudvarhely K.C. – Dunaferr | Alex Dima Photography
Attached Thumbnails

Name:	Handball1.jpg
Views:	99
Size:	57.8 KB
ID:	514393   Click image for larger version

Name:	Hanball2.jpg
Views:	68
Size:	76.2 KB
ID:	514394  

Old 23-08-2009, 11:46   #9 (permalink)
Registered User

Festivalul berii Ursus- Concurs Miss . Vizionare Placuta. Festivalul berii Ursus- Concurs Miss | Alex Dima Photography
Attached Thumbnails

Name:	Simona.jpg
Views:	61
Size:	50.3 KB
ID:	514568   Click image for larger version

Name:	vedeta.JPG
Views:	99
Size:	52.1 KB
ID:	514569   Click image for larger version

Name:	Miss.JPG
Views:	72
Size:	51.1 KB
ID:	514570  

Old 24-08-2009, 13:04   #10 (permalink)
Mir
Moderator

Mir's Avatar

ce e artistic in poza asta ?
http://forum.computergames.ro/attach...3&d=1250945191
sau in asta ????
http://forum.computergames.ro/attach...9&d=1251017206

Slab, slab rau de tot.....poze cu telefonu'

Incep sa fiu rau, caci m-am plictisit ingrozitor de asa ceva. Nu vreau sa mai vad pe forum asa ceva. daca nu vreti si nu aveti de gand deloc sa incercati sa faceti sa se vada ca vreti sa realizati ceva cat de cat artistic ....nu e locul aici. rezumati-va la blog fara sa puneti link aici. cautati alt subforum....nu stiu, la generalitati daca vi le accepta.....

revin cu regulamentul :
http://forum.computergames.ro/99-gal...erie-foto.html

4. Galeria foto de pe acesta arie este destinata lucrarilor de de arta foto facute de dumneavoastra, si selectate cu mult simt critic inainte de postare, doar ce aveti mai bun de aratat. Nu vrem sa vedem poze de la munte si de la mare, cu voi, familia, pisica, florile de pe balcon, macro cu telefonul mobil pe birou, teste facute cu noul aparat dgital de care sunteti incantat....

Astea doua sunt lucrarile de arta selectate din ce ati facut dvs ?
Astea le considerati cu mult simt autocritic ceea ce aveti mai bun de aratat ?

http://dictionare.edu.ro/search.php?cuv=galerie

pe langa sensul de galerie ( la fotbal ), sau galerie- coridor, hol ..... definitia care ne intereseaza aici :

3. Muzeu, sală unde sunt expuse sculpturi, picturi sau alte obiecte de artă
4. muzeu, sală unde sunt expuse sculpturi, picturi sau alte obiecte de artă.
5. magazin cu obiecte de artă

Last edited by Mir; 24-08-2009 at 13:35..

Old 24-08-2009, 20:55   #11 (permalink)
Registered User

Gata, acum chiar m`am enervat. AM inteles, nu ne placi nici cum, nici pe mine nici pe Dragos, te iei de amandoi si nu ai nimic de zis. Nu e bine? spune de ce. Nu am zis ca am doar poze artistice. Tu la evenimente faci poze artistice? la un concert faci poze artistice? Am inteles, nu ne placi dar mai lasa-ne domnule in pace. Rog un alt moderator sa intervina, pentru ca parca vad ca imediat iau ban pentru ca simtul artistic al lui mir este mult prea ridicat. Daca zici ca nu`ti plac pozele spune de ce. Ce nu e bine, ca asa invata omul, nu ne`am nascuti invatat. Incerc sa evoluez, dar din critica ta de maestru vad ca nu se poate, pentru ca tu spui ,,Asta e artistica la tine?" . Spune de ce nu e bine. La concerte\evenimente sau alte ocazii din astea nici nu trebuie pozele artistice. Daca e sa ne luam asa unul de altul, atunci te intreb si eu pe tine. poza asta e artistica la tine ? http://forum.computergames.ro/attach...6&d=1082667273
Mie sincer nu imi place, nu exprima nimic, o poza trebuie sa aiba un mesaj de transmis, un pic de zgomot la look, e arsa in partea de dreapta sus. Se poate mai bine.
Daca nu iti plac pozele, spune de ce. Si sa nu mai aud ca nu e artistica. Nu e artistica pt ca e dl eveniment. Rog si o alta parere sa vad ce zice. Multumesc anticipat. O zi buna Mir.

Old 24-08-2009, 21:02   #12 (permalink)
Mir
Moderator

Mir's Avatar

Quote:
Originally Posted by Foreigner View Post
. Tu la evenimente faci poze artistice? la un concert faci poze artistice? .
Nu, desigur ca nu fac poze artistice, dar le pun aici ? le-ai vazut tu la galeria de arta foto ? fac o tona de poze mizerabile, dar am decenta sa nu le pun aici....

Hai, sa auzim si parerile altora, ce e artistic la poza asta :
http://forum.computergames.ro/attach...9&d=1251017206

si de ce sa te las in pace ? Ai pus o de poza , acum accepti critica. E oribila, nu respecta absolut niciun fel de regula scrisa sau nescrisa a esteticii, nici macar nu respecta reguli tehnice, subexpusa, blitzul in fatza, neclara, tot ce vrei....ce sa mai vorbim de canoane artistice de orice fel larg acceptate de toata lumea.... ce mai vrei sa critic la ea ? Nu e buna nici macar de ilustrare a evenimentului, nu se intelege cine e si ce face acolo, nu are nicio treaba cu firul evenimentului....

Quote:
Si sa nu mai aud ca nu e artistica. Nu e artistica pt ca e dl eveniment. Rog si o alta parere sa vad ce zice. Multumesc anticipat. O zi buna Mir.
Cum adica sa nu mai auzi ca nu e artistica ? Ai bunul simt si respecta regulamentul ! Daca tu singur recunosti ca nu e artistica de ce ai pus-o aici ? Ai retunut ca aici e galeria de fotyografie artistica ?? ce treaba au fotografiile ne-aristicve cu acest subforum ? Inseamna ca ai pus-o off-topic !

cum am zis si pe celalat thread :
A.Dragos Photography

daca vreis a postezi ceva ce nu e artistic, nun e locul lui aici , pune-o pe forumul foto, la disecat, nu la GALERIA DE ARTA, ce e asa greu de priceput ?

Daca ai poze de la evenimente fa un thread in alta parte decat pe galeria de arta, sa zicem la generalitati, unde nu conteaza ce poze pui....sa se uite cine vrea acolo.

Cand o sa ai pretentia ca ai facut ceva artistic si crezi cu tarie asta, atunci da, pune-le aici !

Last edited by Mir; 24-08-2009 at 21:12..

Old 24-08-2009, 23:57   #13 (permalink)
Registered User

Din cate vad aceasta categorie se cheama ,,Galerii Foto" . Eu nu am specificat niciodata ,,ALex Dima Artistic Photo" . Iar regulamentul specifica cv gen sa nu pui poze facute in fiecare zi, cu telefonul, poze tip hi5, sau poze ordinare. Dar totusi, daca ceri parerea cititorilor, nu stiu cu cine vor fi de acord, cu tine sau cu mine? Oricum, daca pozele mele nu ti se par artistice, nu trebuie sa imi sari in cap, pentru ca eu NU am zis ca sunt artistice, este o proprie galerie foto. Si daca tine de bunul simt, atunci sa stii ca am asa ceva pentru ca nu am pus poze, dupa cum specifica regulamentul ,,Nu vrem sa vedem poze de la munte si de la mare, cu voi, familia, pisica, florile de pe balcon, macro cu telefonul mobil pe birou, teste facute cu noul aparat dgital de care sunteti incantat....''

Old 25-08-2009, 00:51   #14 (permalink)
Registered User

george.'s Avatar

Bai, era o vorba cu fudul la sfarsit, dar nu o tin exact minte...

george. is offline    Reply With Quote
Old 25-08-2009, 01:18   #15 (permalink)
Registered User

foreigner, Mir are dreptate si nu cred ca atitudinea ta e potrivita. intr-adevar pozele tale sunt slabe dar ce mi se pare mie mai grav nu e nivelul foto care poate sa creasca ci atitudinea ta.

dorin23id is online now    Reply With Quote
Old 25-08-2009, 09:57   #16 (permalink)
Mir
Moderator

Mir's Avatar

Quote:
Din cate vad aceasta categorie se cheama ,,Galerii Foto" . Eu nu am specificat niciodata ,,ALex Dima Artistic Photo" . Iar regulamentul specifica cv gen sa nu pui poze facute in fiecare zi, cu telefonul, poze tip hi5, sau poze ordinare. Dar totusi, daca ceri parerea cititorilor, nu stiu cu cine vor fi de acord, cu tine sau cu mine? Oricum, daca pozele mele nu ti se par artistice, nu trebuie sa imi sari in cap, pentru ca eu NU am zis ca sunt artistice, este o proprie galerie foto. Si daca tine de bunul simt, atunci sa stii ca am asa ceva pentru ca nu am pus poze, dupa cum specifica regulamentul ,,Nu vrem sa vedem poze de la munte si de la mare, cu voi, familia, pisica, florile de pe balcon, macro cu telefonul mobil pe birou, teste facute cu noul aparat dgital de care sunteti incantat....''
1. Nu trebuie sa specifici tu ,,ALex Dima Artistic Photo" , am spcificat eu in regulament, pt ca vad ca extragi doar partea care iti convine tie :
4. Galeria foto de pe acesta arie este destinata lucrarilor de de arta foto facute de dumneavoastra, si selectate cu mult simt critic inainte de postare, doar ce aveti mai bun de aratat.
In cate culori sa mai subliniez extrasul din regulament ?

2. deci daca afirmi " NU am zis ca sunt artistice, este o proprie galerie foto. ", atunci locul ei nu este aici.
Ce e asa de greu de priceput ?
NU ne intereseaza foto care nu sunt considerate artistice nici macar de cel care le-a facut. deci, scurt : Nu le consideri artistice, nu le postezi la galeria de arta !

Vrei sa scrie " arta " si in titlul subforumului, nu numai in regulament ? Ok, fie dupa voua ta, daca asta intareste cu ceva regulamentul, scriu si in titlu....

Dupa definitia " galeriei " din DEXonline, am crezut ca e clar despre ce e vorba, dar se pare ca unora le trebuie mai mult....evetual o sa dau link si cu definitia unei galerii :

DEX online - Cautare: galerie

pe langa sensul de galerie ( la fotbal ), sau galerie- coridor, hol ..... definitia care ne intereseaza aici :

3. Muzeu, sală unde sunt expuse sculpturi, picturi sau alte obiecte de artă
4. muzeu, sală unde sunt expuse sculpturi, picturi sau alte obiecte de artă.
5. magazin cu obiecte de artă

Iar ca nota finala, regulamentul nu este pus acolo sa fie interpretat de oricine cum vrea. Daca nu l-ai inteles ti l-am explicat mai pe larg. ARgumentarea contra nu incape aici. Ori il respecti asa cum ti l-am detaliat, ori nu esti de acord si nu mai postezi pe acst forum. Simplu.

Old 25-08-2009, 10:13   #17 (permalink)
Registered User

Ok...imi cer scuze...Ieri toata ziua am fost nervos si imi tarea tandara din orice. O sa selectez cu mai multa atentie pozele. O zi buna

Old 25-08-2009, 11:40   #18 (permalink)
Registered User

sethphoto's Avatar

Urmaresc demult acest topic, nu am vrut sa ma bag, ca m-am mai bagat dar am fost luat in suturi, de data asta am stat in banca mea.
Cu siguranta ai invatat din toata treaba asta, nu te simtii descurajat, ba chiar, trebuie sa te simti motivat.

Foreigner, apreciem ca ti-ai cerut scuze, e un lucru ce nu multi o pot face, si asta e o calitate.

sethphoto is offline    Reply With Quote
Old 25-08-2009, 12:49   #19 (permalink)
Registered User

,,O umbră a durerii " . Vizionare Placuta.
O umbră a durerii | Alex Dima Photography
Attached Thumbnails

Name:	model.jpg
Views:	82
Size:	78.9 KB
ID:	515493   Click image for larger version

Name:	model2.jpg
Views:	91
Size:	106.9 KB
ID:	515494  

Old 25-08-2009, 15:04   #20 (permalink)
Registered User

andyxpertul's Avatar

Si vei fi tratat si perceput dupa pozele pe care le urci. Pentru mine esti "doar un fotograf"
Pacat, pentru ca unele poze ale tale sunt ok, chiar bune. Pacat ca nu poti sa te domoleshti, nu poti sa-ti stapanesti entuziasmul. Nu-ti creste "cota" daca urci zilnic poze.
Oare DaVinci de ce n-o fi facut tablouri "pe banda rulanta" ?? Crezi ca orice poza a ta este demna de o galerie ??

Eu as ruga stergerea galeriei tale si as alege cu grija cateva poze si le-as pune in alta galerie.

Asa ca chestie, ultima poza are ceva potential, doar ca-i incadrata prost si se vede de la o posta ca nu-i editata. Ai zone arse, cromatica aiurea, detalii pierdute in shadows... nici nu inteleg care-i punctul de interes.

pai zau acum, daca in 10 secunde ti-am gasit atatea defecte la o poza oarecare... cum sa spui ca-i demna de galerie ??

urca mai intai pe masa de disecat... daca o sa primeshti acolo felicitari atunci urc-o si aici... pana iti dezvolti un stil propriu, sau pana incepi sa intelegi ce-i frumos si ce nu e !

andyxpertul is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Tech > Foto > Galerii Artă Foto

Thread Tools

Posting Rules