![]() |
| | #21 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 |
Ok, multumesc de sfaturi, o sa incerc sa se faca o diferenta a pozelor intre cele de dinainte si cele de acum in colo. Pana acum eram si putin limitat de aparat, avand un panasonic compact, dar de acum, cu putina munca si cu ajutorul noului aparat incerc sa fac poze mai bune. Revin cu un articol putin abstract. ,,Miez de flacără" Vizionare placuta Miez de flacără | Alex Dima Photography | ||
|
| | #22 (permalink) | ||
|
Ce e asta? Serios, cu fotografia nu prea am treaba, dar am cu photoshop. Fac asta in photoshop in <10min. Am avut si eu tentative la galerie pe aici, dar asa nu erau...
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 | |||
|
| | #24 (permalink) | ||
,,Zbor de Vis" . Vizionare Placuta. Zbor de vis | Alex Dima Photography | ||
|
| | #28 (permalink) | ||
,,Luptă împotriva Destinului " Vizionare Placuta Luptă împotriva Destinului | Alex Dima Photography | ||
|
| | #29 (permalink) | ||
,,Fluturii trăiesc doar o zi pe pământ” Vizionare Placuta ,,Fluturii trăiesc doar o zi pe pământ" | Alex Dima Photography | ||
|
| | #30 (permalink) | ||
,,Mesaje de stradă, imagine reală…" O copilarie petrecută pe stradă, cu un port ieftin şi cu o imagine nepastă asupra vieţii. Aici, fiecare simţindu-se in largul lui, nefiind nevoie de o ţinută aleasă, de un limbaj special sau nici măcar de un comportament rafinat, toţi işi exprimă bucuriile şi sentimentele într-un mod cat mai natural, urletele şi ţipetele fiind o manifestare firească a propriilor dorinţe ce se zbat pentru a ieşi în evidenţă... Vizionare Placuta Mesaje de stradă, imagine reală... | Alex Dima Photography | ||
|
| | #31 (permalink) | ||
Concursul Naţional ”Offroad Trophy 2009- Cupa Harghita” - Participant la concurs, Chelu', membrul trupei Paraziţii. Vizionare Placută. Concursul Naţional ''Offroad Trophy 2009- Cupa Harghita'' | Alex Dima Photography | ||
|
| | #32 (permalink) | ||
Petală de marmură . Vizionare Placuta. Petală de marmură | Alex Dima Photography | ||
|
| | #33 (permalink) | ||
,,Păcatul unei linii'' - ...Astfel, prin nepăsarea noastră, el devine doar o victimă a păcatului nostru ce se intinde din generaţie in generaţie, Păcatul unei Linii." . Vizionare Placuta Păcatul unei linii | Alex Dima Photography | ||
|
| | #34 (permalink) | ||
Concursul Naţional de MotoCross, Etapa a II-a, 12-13 Septembrie 2009. Vizionare Placuta Concursul Naţional de MotoCross, Etapa a II-a, 12-13 Septembrie 2009 | Alex Dima Photography | ||
|
| | #35 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2008 Location: Bucuresti |
Am si eu o intrebare. Sper sa nu te superi. Dar nu inteleg de ce cei care au blog sau sit pun poze si pe forumuri diverse sau sit-uri diverse. Deci cam asta era intrebarea. Aici fi sigur ca o sa apara pozari de nunti, botezuri si floricele prin parcuri comentatori "profesionisti" care sa critice poze ca ale tale care sincer majoritatea nu sunt foarte bune. Ok inteleg vrei sa afli si parerea altora dar cred ca mai bine studiezi tu fotografi adevarati o istorie a fotografiei sau intrebi pe cineva care chiar se pricepe. Asa pe forumuri o sa dai numai de scandaluri si de experti care o sa sara ca ai incalcat o regula ca asa au citit ei la carte. Dar multi din comentatorii astia profesionisti nu sut foarte departe. Multi fac tufe,plante, nunti si poze de vacanta toata viata asa ca nu o sa poata sa dea argumente clare daca gresesti la o poza. Pe forumuri mai mult scandal vezi. Forumul asta are o sectie foto dar initial se spunea ca e pt toata lumea si pt amatori dar imediat apar expertii care critica desi sincer nu am vazut decat 3 persoane cu poze bune (nu spun cine ca nu vreau sa supar pe nimeni). Sa fim seriosi fotografii mai buni nu o sa puna aici fotografii niciodata. Mai mult pozarii expun aici poze. Multe poze de vacanta (nu neaparat in adevaratul sens al cuvantului) facute de pustani, experti IT (astia sunt la greu), informaticieni etc. Va rog frumos sa nu va suparati dar asta e adevarul. Cat despre pozele tale Foreigner e greu sa-mi dau seama de o evolutie pt ca sunt puse pe o perioada relativ scurta. Ai unele idei dar mai ai de lucru. Eu fac poze de 14 ani pot spune iar de 6 fac mai profi sa zic asa (adica si pt bani, da nu fac nunti si botezuri cu toate ca daca ai talent si acolo poti sa faci ceva interesant) dar consider ca inca sunt la statut de pozar. Poate in 10 ani asa dupa 35 de ani o sa ajung si eu fotograf. Oricum ideea e ca atunci cand te uiti in urma la pozele tale trebe sa vezi o evolutie in timp. Am spus cauta fotografi celebrii din mai multe domenii sa-ti faci o cultura foto mai buna. Si incearca sa nu mai pui chiar toate pozele facute in graba pe sit-uri diverse. Daca tot vrei sa te critice altii mai bine sa o faca pe poze cat de cat mai bune. Succes in continuare si nu te lasa. Evolueza. Scuze ca am intervenit in general nu ma bag.
__________________ Canon EOS 5D Mark II, Canon EOS 30 D, Canon EOS 1V, Canon EOS 650, EF 24-105 f/4L IS USM, EF 70-200 f/2.8 L IS USM, EF 50 f/1.4 USM, EF 200 f/2.8, Tamron AF 28-75 f/2.8, Speedlite 430EX, 580EX II, Hensel Kit 2xExpert Pro 500Ws, Elinchrom D-Lite4 ToGo 400ws. Si urmeaza (sper): EF 85 f/1.2 II USM, EF 100 f/2.8 MacroUSM, EF 16-35 f/2.8 L II | ||
|
| | #37 (permalink) | ||
,,O amintire şi o lacrimă albastră". Vizionare Placuta. ,,Niciodată nu ştii ce te asteapta în ziua de mâine, aşa că nu regreta niciodată ce ai facut ieri, bucură-te azi de momentul prezent şi nu uita ca maine totul se ..." O amintire şi o lacrimă albastră | Alex Dima Photography | ||
|
| | #38 (permalink) | ||
,,Luptă pentru victorie" . Vizionare Placuta. "Un mic ”bzz” ce nu înceteză, un simplu ac ce înţeapă si o mică zburătoare ce dă târcoale prăzii. Prada, periculoasă si mereu in poziţie defensivă..." Luptă pentru victorie | Alex Dima Photography | ||
|
| | #39 (permalink) | ||
"Despre Călugăriţă – Viaţa de aproape". Vizionare Placuta... "Calugaritele – un grup de insecte care a fascinat intodeauna oamenii prin infatisarea lor spectaculoasa si prin voracitatea lor. Calugaritele fac parte din..." Despre Călugăriţă - Viaţa de aproape | Alex Dima Photography http://alexdimaphoto.info/wp-content...garita-mod.jpg | ||
|
| | #40 (permalink) | ||
,,Viaţă de frunză". Vizionare Placuta. "Plutind uşor in aerul răcoros de dimineaţă, planând calm pe marginea apei, îţi trăieşti viaţa pe o frunză " viaţa de funză. | Alex Dima Photography http://alexdimaphoto.info/wp-content...Libelula-a.JPG | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |