![]() |
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 Location: Timisoara |
Pozele mi se par superbe. Sper ca nu ma insel, sunt prelucrate probabil in Photoshop. Intrebarea mea e cum se poate ajunge la asa ceva? Stiu, e secretul fiecarui artist, simt estetic, experienta cu soft, s.a.m.d. Pe mine ma intereseaza tehnicile de baza (clone stamp stiu si eu si airbrushing bun pentru fotomodelele alea perfecte). E un blur pe poze, fara a pierde insa din stralucire. Am mai vazut procedeul undeva, dar nu stiu cum se face (poate doar daca incerc) si nu prea am gasit pe net asa ceva. | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Multumesc de aprecieri. iata si "secretul" : Pentru a realiza efectul de filtru "moale" se face o copie a layer-ului cu imaginea initiala apoi pe aceasta copie se aplica filtrul BLUR (mult !!!), dupa care se regleaza opacitatea layer-ului la 20...60%, aparand din spatele imaginii bur-uite imaginea clara initiala ! voila ! ![]() Apoi se salveaza imaginea BMP si pe rezultatul final se mai blureaza colturile mai mult... | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 Location: Timisoara |
Daca e doar atat inseamna ca pozele au fost foarte reusite din start. Ma refer aici mai mult la poza cu blonda...pentru ca firele de par sunt bine definite. Ai folosit cumva ceva sepia/colorize la prima poza? Personal imi vine greu sa cred ca a iesit totul intr-un ton de culoare. Bineinteles, sunt doar un amator | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
A...nu e doar atat, am descris doar tehnica de care ai intrebat. In restprelucrarea imaginilor a insemnat MULT mai mult ! Plecare de la imagini de 5Mpixrli, reducere de zgomot (cu neat image), egalizare de canale, la a doua am folosit doar canalul de verde, resize, recadrare, unsharp mask pe zone diferite, contrast, lumina, burn tool pe zone diferite, blur pe zone diferite, retus de mana cu clone stamp pt mici amanunte, desaturare, virare spre sepia, rame si ...gata | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Quote:
Uite o varianta inermediara a primului portret : | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Quote:
...---------------------------- HC Bresson fan
__________________ R Tape loading error, 0:1 | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Axa, prima varianta este aici : http://www.computergames.ro/forum/sh...01&postcount=3 dar si asta e destul de modificata | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Indra, multumesc frumos pentru aprecieri ! Toate fotografiile mele sunt aici: http://www.badorgood.com/authors.php?id=546 | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2003 Location: on Mars | Quote:
Poate public si eu o galerie cat de repede... Oricum eu doar acum mi-am luat primul aparat si inca incerc sa fac ceva mai deosebit cu el Te rog sa vii cu critici la pozele mele | ||
|
| Advertisment | |
| Pe Frosmo îţi transformi câştigurile în premii! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |