![]() |
| | #230 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2001 |
Nu am crezut niciodata ca privind niste poze pot sa ma simt atat de bine. E clar ca ai un talent special de a vedea in lucruri marunte altceva. Este excelent ca le dai si un nume ca o mica sugestie a ceea ce ai vazut tu in momentul ala si eventual in urma prelucrarii. Eu nu ma pricep deloc la aparate foto. O mica intrebare cu un Cannon A620 poti sa faci fotografii la o calitate cat de cat apropiata. Nu iau in calcul prelucrarile tale ulterioare. Ar fi interesant daca ti le-ai semna intr-un mod la fel de original. Multumesc, Maze
__________________ .... vremurile sunt aproape... | ||
|
| | #231 (permalink) | ||
|
Iti multumesc ! Da, desigur. Si cu A620 vei putea face astfel de imagini din punct de vedere tehnic in 95% din situatii. Rar cand am avut nevoie de diafragma mai deschisa si DOF mai ingust, cum ar fi imaginea de mai sus unde am specificat clar tehnica folosita.
Last edited by Mir; 19-03-2006 at 11:29.. | |||
|
| | #233 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ [Asus P5K SE][Pentium Dual Core E2180@3.33Ghz][Cooler Master Hyper TX2] [Asus nVIDIA 9600GT 750/1750/2100 512ddr3 1.0ns][2*2GB Kingmax DDR2 800MHz] [Samsung HD642JJ 640GB + WDC WD2500AAJS 250GB][Samsung SH-S223F/BEBE] [Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 2032BW 20"] | |||
|
| | #235 (permalink) | ||
|
Flallen, merci mult de tot ! 42, a fost mai sharp am mai redus ...acum mi se parea OK. Altii zic dimpotriva..ca e prea soft... ce sa mai cred ? : http://www.badorgood.com/detail.php?id=53585 Iar acum: "Lolek si... Bokeh" | |||
|
| | #238 (permalink) | ||
|
Felicitari pentru lucrari, e frumos sa vezi ca mai exista oameni care se preocupa de fotografie. O vreme am facut si eu poze dar acum nu am mai prea avut timp. Plus ca 300Dul cu care am lucrat a s-a stricat (o balama de la unul dintre electromotoarele care deschid perdeaua s-a rupt si a indoit o fanta de la jaluzea) si a trebuit trimis in Budapesta la reparatii - 250Eu amenda pentru un rahat. Nici o problema - 350D e pe vine ![]() Bafta si sper sa mai vedem si alte lucrari, de ce nu, din ce in ce mai bune | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |