![]() |
| | #242 (permalink) | ||
|
Nu ti-ai dorit sa pui un m42 pe aparat macar pentru pozele astea doua?Un Carl Zeiss Jena 135 MC Sonnar f/3,5...de exemplu?
__________________ Copilul intinde din leagan mainile dupa luna. In clipa cand simte ca luna i se refuza, el o vede frumoasa. Adineauri ea lucea doar. Caut Nokia 6300 furat. imei 354835023184352 Caut Nokia 6300 furat. imei 354835027208843 | |||
|
| | #243 (permalink) | ||
|
bravo maestre! portret : Monica 1 ![]() superb!
__________________ I couldn't repair your brakes, so I made your horn louder. MSI K9N | DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5200+| Asus GeForce 9800 GT 512MB / 256 bit | Asus DVD-RW | WD 250GB | Kingmax 2x1024 MB DDR2-800 | Thermaltake Soprano Black | Creative Audigy SE 7.1 24BIT | Hercules XPS 2100 | Samsung 920N | Logitech EX100 | |||
|
| | #246 (permalink) | ||
|
Le-am incercat ( M42...vreo 4 pana acum ) insa la stilul meu de foto "jurnalistic" pe afara, nu ma descurc cu focalizarea manuala. Alegerea momentului, compunerea cadrului si declansarea au tinut sub 1 secunda. Doar alegerea punctului de statie dureaza ceva mai mult, pentru sublinierea ideii...insa acolo nu conteaza focalizarea | |||
|
| | #247 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2006 |
Norok! citesc aceasta galerie personala de o saptamana cand ... mai am si eu timp .... pozele mi se par super reusite asha cum zicea si altcineva .... nu am vazut poze mai reusite in viatza mea ... sunt un tanar care acuma abia desluseste tainele fotografiei ... mi-am luat inainte de craciu un Sony CyberShot DSC H1 (ce parere ai despre el). Daca vin in bucuresti (avand in vedere ca sunt din provincie) cum pot sa ma intalnesc cu tine ... Cu stima si respect Alex.
| ||
|
| | #248 (permalink) | ||
|
superbe poze Mir, esti f talentat. de vreo 2 zile ma tot uit la pozele astea, sunt exceptionale. de multe ori imi doresc sa pot face si eu asa ceva, dar nu am nici camera care sa ma ajute (am un olympus c310) mult succes in continuare
__________________ Enjoy life !!! | |||
|
| | #249 (permalink) | ||
|
Salut! Va multumesc. Nu camera este asa de importanta. mai mult de jumatate din pozele de aici se pot face si cu camerele voastre, plus ceva Photoshop. AlexSv. Sony-ul acela este bun pr un incepator, poti invata multe in timp ce il utilizezi. Datele mele de conact sunt in linkurile din semnatura. bugatty, cel mai bine e sa ibcepi cu teoria. Sunt lucruri utile pe topicl "Pentru Incepatori:, cum ar fi acest link : http://asp.photo.free.fr/Composition...ainClass.shtml | |||
|
| | #251 (permalink) | ||
|
Wow. Superbe realizari!
__________________ Cristian Bisca Galerie Foto Personala Canon EOS 30D + sigma 18-50 f/3.5-5.6 + canon ef 50mm f/1.8 + M42 Helios 44-2 58mm f/2 & Jupiter 37A 135mm f/3.5 + Sigma 55-200 f/4-5.6 DC | |||
|
| | #252 (permalink) | ||
|
Super misto ultima. Parca mi-ar fi placut sa o vad putin mai mare, mi se pare cam gol in stanga. Dupa textura mi se pare ca ai folosit catifea. Cred ca ar arata super bine intr-un album.
__________________ So fell autumn rain. Last edited by Master_Puppets; 11-05-2006 at 02:21.. | |||
|
| | #253 (permalink) | ||
|
Mie imi pare mai mult a in...sau cel mult canepa . Imi plac mult. Bravo domnule! Felicitari! In ultimul timp nu ai pus multe, dar cu fiecare fotografie postata de tine, parca mai primesc un sut in fund (uneori e motivant, alteori e demoralizant ) Mult spor, si lumini interesante
__________________ Copilul intinde din leagan mainile dupa luna. In clipa cand simte ca luna i se refuza, el o vede frumoasa. Adineauri ea lucea doar. Caut Nokia 6300 furat. imei 354835023184352 Caut Nokia 6300 furat. imei 354835027208843 | |||
|
| | #254 (permalink) | ||
|
alb-negrele super talent, poate putin reci, in rest nu zic ca sunt urate dar multe par banale.
__________________ Haine de firma originale: Lacoste, Diesel, Gucci, D&G, Frankie Morello, Audigier, Galliano, Cavalli, Dior, Energie, Viviene Westwood, Richmond. Detali pe mess: houdini_romania | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |