![]() |
| | #383 (permalink) | ||
|
Nu pot spune decat: felicitari!
__________________ PHOTO BLOG-> leave comments | |||
|
| | #385 (permalink) | ||
|
bad post
__________________ galerie foto | |||
|
| | #389 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2008 Location: Bucuresti |
Am si io o intrebare Mir da te rog io mult sa nu te superi sau sa crezi ca sunt rau intentionat da chiar sunt curios sa aflu asta de la mai multi fotografi. Intrebarea este : de cat timp te ocup de fotografie ? adica fotografie la modul mai serios vreau sa zic. Ai lucrat si cu slr-uri pe film ? (scuze acu sunt 2 intrebari). In rest numai bine ai poze dragute dar putin spre grafice. Esti cam dependent de photoshop. Daca vrei sa mergi spre Saudek nu e rau dar mai ai de lucru , presupun oricum ca nu pui aici ce ai tu mai bun. Ca sa nu zici ca io nu spun : Eu fac poze cred ca de pe la 10 ani (lu'tata i-i placea mult, unchiul meu fotograf , o cunostinta de familie tot fotograf deci am avut influente). Mai serios in ultimii 9-10 ani. Am luat-o usor cu filmu developarea si in ultimii 5 ani usor-usor am trecut mai mult pe digital nu ca mi-ar place dar ce sa faci e mai comod si asta e tendinta. Ai unele poze insa chiar interesante. Noroc si nu te lasa niciodata de foto. | ||
|
| | #390 (permalink) | ||
|
1. Intrebarile personale pe PM, mail, mess.. 2. Merci...nu nu vreau sa merg pe "Saudek"...nu vreaus a merg pe nimeni, nu vreau sa copiez pe nimeni... 3. Trecutul tau il poti depana pe galeria ta daca ai bunavointa sa o postezi, oricum, nu ne intereseaza istoricul, ci imaginile, e bine sa graiasca ele in locul tau... 4. Merci inca odata, asemenea ! | |||
|
| | #391 (permalink) | ||
|
nimic special. te indrepti si tu ca restul spre acel ”abstract” al fotografiei de care e plin deviantartul. Ce e atat de special? Ce te diferentiaza de alti fotografi semi-profi (ca profesionisti nu stiu decat 2 in Romania) No offence intended dar asta e realitatatea. Nuntasi si evenimentari sunt destui. Imaginile sunt ok insa departe de ideea de ”nemaiintalnit”.
__________________ ~ Licenta Bitdefender Total Security 2010 | |||
|
| | #392 (permalink) | ||
|
vonclaus , merci ! dar nu inteleg legatura cu nuntasii si evenimentarii...vezi vreo poza de gen pe aici ? sau ai bagat-o din burta ? ...oricum asteptam galeria ta ! ![]() In plus...eu personal nu prea vad nimic abstract in fotografiile mele ...daca poti veni cu exemple mai concrete, cu disecarea unei imagini, astept cu nerabdare....
| |||
|
| | #393 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jan 2008 |
Au ajuns sa-ti dea sfaturi, Mir, userii care nu au intrat in viata lor intr-un studio, platou de filmare, useri experti in pozarea margaretelor in modul Macro. Felicitari inca 1-a pt poze. vonclaus: atunci cand clientii sunt multumiti de serviciile pe care baiatul le presteaza poti spune ca ai avut de-a face c-un profesionist. Sa inteleg ca profesionist e fotograful care a aparut recent in Libertatea si-a deconspirat secretele din spatele fotografiile vedetelor din televiziune...adica loseru asta? Este o intrebare retorica. scuze de interventie. | ||
|
| | #397 (permalink) | ||
|
Mir...Am inteles ca detii un 5D mk II ? Frumoase fotografii.Am si o intrebare...cam cat de mult umbli la fotografie?Adica la modul editat,retusat etc. Oricum felicitari.
__________________ Canon EOS 350D + Grip BG-E3 + 17-85 mm IS USM + Parasolar + Canon SpeedLite 430 EX II Canon EOS 350D + Grip BG-E3 + 70-300mm IS USM + Parasolar + 50 mm 1.8 + Parasolar . Sper intr-un viitor in gama L ...Fotograf nu editor foto . . . | |||
|
| | #399 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Pt Mir: Am ajuns de la un comment pe un thread al meu sa ma uit prin pozele tale. Nu ca ai avea nevoie de aprecierile mele, chiar nu am vazut decat cateva poze. Toate par a fi facute intr-un mediu foarte "controlat". Nu ai ceva mai spontan, ceva facut afara din studio (vezi Lomo). As fi curios sa vad si alte poze (in afara de ce ai aici si pe site).
__________________ declaratia de avere... | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |