![]() |
| | #402 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca |
Valoarea artistica sau tehnica nu expira in timp. "Galeria" e un fel de expozitie personala in care fiecare autor introduce ce lucrari vrea si cind vrea. Galeria lui Mir e foarte variata si bogata in imagini de calitate.
| ||
|
| | #404 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Mir, merci pt linkuri, chiar uitasem de unele cadre de-ale tale mai vechi
__________________ Un Canon 350D pinholed Restul nu's importante | |||
|
| | #410 (permalink) | ||
|
cadrare patrata ? rar intalnit la tine... totusi, foarte bine surprins cred ca asta-i raspunsul... si eu am tras diverse cadre similare cu cate un gang intre 2 pereti... regland perspectiva pe portrait, iese prea inalta, cladirile par prea inalte. pe landscape intra prea mult din ziduri in cadru, sau daca strang focala nu intra detalii gen geamuri, balcoane... mda, oricat m-as feri de 1/1 se pare ca-i un raport bun frumos
|
| | #414 (permalink) | ||
|
ce tare a fost asta )hai sa facem um mic "remember" la fotografia pe film. Acolo tineai fotografia in solutii in functie de cum vroiai sa fie expunerea. Doi la mana, pe revelator (parca asa se numea) reglai sharp-ul. Apoi, in functie de concentratia solutiilor sau de ce solutii erau, puteai sa le faci alb-negru, puteai sa duci in tenta de sepia... iar la cele color nici nu mai spun ca se faceau pe canale. eeeee, daca tot procesul ala definea o poza, in era digitala "definirea" unei poze inseamna procesarea ei. JPG-ul e de fapt un raw procesat basic de aparat. RAW-ul fiind negativul (comparat cu era filmului). Procesul de developare acum presunpune si editare (chiar si la nivel de regiuni, daca trebuie), corecturi, etc. IMO, o poza nu e finala pana nu trece printr-un soft de editare (Lr, Ps... orice). dupa cum spunea Mir, daca nu-ti dai seama ca a fost sau nu editata, inseamna ca a fost o editare de succes )
|
| | #415 (permalink) | ||
|
Imi place soarele tau ![]() , si marturisesc ca eu fac patrate si la nunta
__________________ Copilul intinde din leagan mainile dupa luna. In clipa cand simte ca luna i se refuza, el o vede frumoasa. Adineauri ea lucea doar. Caut Nokia 6300 furat. imei 354835023184352 Caut Nokia 6300 furat. imei 354835027208843 | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |