![]() |
| | #1 | ||
| Bravesoul - The beginning of a great passion Ma declar incepator absolut (am camera foto de doua saptamani), doresc critici constructive spre a ma ajuta sa-mi croiesc in timp propriul drum in domeniul fotografiei. Orice parere pertinenta e binevenita! Protection & equilibrium | |||
|
| | #2 | ||
| Behind the semblance 1. The thinker 2. Real threat 3. Meditation Last edited by Bravesoul; 16-12-2006 at 11:30. | |||
|
| | #3 | ||
| Astept feedback din partea voastra. | |||
|
| | #4 | ||
| 1. Running against time 2. Suffering soul | |||
|
| | #5 | ||
| Ages of childhood 1. Wonderful childhood 2. Friendship Stiu ca la prima poza o portiune din fata subiectului este supraexpusa, precum si faptul ca nu trebuia sa apara ghiozdanele taiate in cea de-a doua, unde copiii se jucau si n-am reusit sa fac decat aceasta poza, fara sa ii tulbur. Recunosc ca a doua poate nu e aparte, dar mie mi-a placut expresia acelui copil...si mi-a adus aminte de copilaria mea.
__________________ PHOTO BLOG-> leave comments | |||
|
| | #6 | ||
| Interesante. Se vede ca iti place sa faci mai mult portret, sa surprinzi stari. Nu stiu daca te ajuta prea mult camera. Ar trebui sa faci cumva sa obtii un DOF mai putin adanc. Sa nu fie totul clar, ca distrage atentia. Nu stiu ce camera ai sau obiectiv, dar poate ar trebui sa tragi astea la diafragma deshisa la maxim si focala maxima. Bafta. | |||
|
| | #7 | ||
| Quote:
![]()
|
| | #8 | ||
| Ei, sa nu ne laudam totusi intre noi asa... Nu sunt eu pe o treapta asa inalta, poate am citit mai mult si am un pic de experienta. Mai am mult pana sa fac poze care sa exprime ceva, sa miste ceva acolo in fiecare din noi ![]() Mda, cu acel Canon nu poti obtine un DOF foarte ingust. Tot ce poti face este sa bagi "zoom" maxim (adica focala mare) si diafragma minima. Un "blur" cat de cat mai poti obtine daca faci un closeup. Asta presupune iar o focala mare si diafragma deschisa la maxim plus o distanta mica pana la subiect si distanta mare fata de background. Imi dau seama totusi ca optica din camera ta face ca diafragma sa se inchida atunci cand "dai zoom", asa ca va creste si campul de profunzime Eh, cam dupa astfel de rationamente ar trebui sa ne alegem noi sculele, nu? ![]() Ceea ce te impiedica cel mai tare in obtinerea efectului dorit, este dimensiunea fizica a senzorului. E destul de mica si... asta e. Pana evoluezi si treci eventual pe DSLR, e bun si asta. Eu am inceput cu un A70 ![]() Bafta. | |||
|
| | #9 | ||
| Winter sports 1. Amazing girl 2. Way to victory
|
| | #10 | ||
| Atmosfera sarbatorilor de iarna 1. Seara magica de Craciun 2. Globulet
|
| | #11 | ||
| Astept feedback din partea voastra. Stiu ca ultimele poze nu sunt bine realizate dpdvd tehnic, prima e miscata (astea au fost conditiile) si am taiat in stanga, iar la a doua am uitat ISO pe o valoare prea mare si mi-am dat seama doar dupa ce am descarcat pozele in calculator.
|
| | #12 | ||
| Pai... daca stii ca nu sunt corecte si nu esti multumit de ele...de ce le pui pe galerie ? Par facute cu un telefon, sincer... sunt convins ca poti mult mai mult Spor !!!
__________________ Forum's private Doctor... | |||
|
| | #13 | ||
| Continuare 3. Feerie 4. Om de zapada 5. Misterious Santa
|
| | #14 | ||
| Subiectul e de fiecare data exact in centru incearca sa atragi atentia asupra lui altfel . http://asp.photo.free.fr/Composition...pClass33.shtml | |||
|
| | #15 | ||
| one of my favourite: Smiley on a mushroom
|
| | #16 | ||
| Simpatica, pacat ca focusul nu e unde ar fi trebuit. | |||
|
| | #17 | ||
| De ce spui ca focusul e unde a trebuit? Mie mi se pare potrivita focalizarea.
|
| | #18 | ||
| Ochii maimutoiului nu par chiar in focus, de asta ziceam. Oricum, nice ![]() | |||
|
| | #19 | ||
| Quote:
![]()
|
| | #20 | ||
| O poza realizata azi de sora mea: Blue sky si varianta neprelucrata: Ea sustine ca e mai buna varianta neprelucrata, eu consider ca e mai buna cea prelucrata. Spuneti-va parerea, pentru ca altfel nu imi va da pace. Astept comentarii cat de repede posibil, pentru a deschide pagina si a-i arata raspunsurile. ![]()
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|