![]() |
| | #141 | ||
| Multumesc, Multirips! ![]()
__________________ PHOTO BLOG-> leave comments | |||
|
| | #142 | ||
| Ladybugs making love
|
| | #143 | ||
| Hidden ladybug
|
| | #144 | ||
| da ! excelente macro-uri ! ramele totusi parca se pot face putin mai finute, atrag atentia prea ult prin contrastul alb cu negru. Mai asteptam gandacei de primavara ! ![]() | |||
|
| | #145 | ||
| Quote:
Va multumesc! Aprecierea dumneavoastra inseamna foarte mult pentru mine. Va rog, faceti o recomandare cu privire la rame. Revin cu: Poppy macro
__________________ PHOTO BLOG-> leave comments Last edited by Bravesoul; 28-05-2008 at 21:52. | |||
|
| | #146 | ||
| M-am grabit cu editarea (rog un moderator sa stearga postul anterior). Varianta finala: Hopeless woman
__________________ PHOTO BLOG-> leave comments Last edited by Bravesoul; 29-05-2008 at 15:36. | |||
|
| | #148 | ||
| Despre rama. Incearca sa faci portiunea alba mult mai sunbtirem sa zicem de 1 pixel iar r culoarea poate sa nu fie alb, ci un gri ( sau un ton din imagine, putin virat ), eventual precedata spre poza de alta zona neagra tot de 1 pixel, daca imi permiti un exemplu ( il pot sterge dupa ce il vezi ) dar bineinteles, ramane la aprecierea ta, dupa gust: | |||
|
| | #149 | ||
| Quote:
Va multumesc. Asa voi proceda. Nu, nu stergeti exemplul, prefer sa ramana, e mai estetic. Lumina buna in continuare va urez!Multumesc, alienjesus.
|
| | #150 | ||
| A dog's life
|
| | #151 | ||
| Raindrops
|
| | #152 | ||
| Gathering
|
| | #153 | ||
| Hello!
|
| | #154 | ||
| Cromatica
|
| | #155 | ||
| Watching your every move
|
| | #156 | ||
| Shadows
|
| | #157 | ||
| Unde ai gasit pisica aia? De cateva zile de cand am vazut-o ma tot intriga o chestie... cat de mare era pisica? Cum ai surprins-o tu mi se pare ca ar fi fost mare cat un caine de talie medie. In alta ordine de idei, vezi ca e cam roz pe unde trebuia sa fie alba presupun. | |||
|
| | #158 | ||
| Quote:
Pisica avea dimensiuni normale, poate era ceva mai dezvoltata dar obictivul a fost la capatul wide. O sa mai umblu la balansul de alb, multumesc.
|
| | #159 | ||
| Spider out of cavern
|
| | #160 | ||
| Resting locust
|
![]() |
|