![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Galerie personala - Herodot
Citesc de ceva vreme despre fotografie si fac ceva incercari . Criticile sunt binevenite , sfaturile chiar mai mult deoarece incerc sa progresez. Pentru moment folosesc un Panasonic DMC-FX8. Voi face un upgrade cand o sa simt ca aparatul ma limiteaza ..deocamdata nu e cazul .Si primele 2 fotografii : 1. North path - facuta pe 1 dec , undeva la munte. 2. Death in family - intr-o varianta mai putin morbida. Multumesc Last edited by herodot; 08-01-2007 at 09:36.. Reason: typos | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Multumesc pentru reply, in legatura cu a doua cred ca ai dreptate acum cand ma mai uit odata .. la selectie mi sa parut intr-un fel ...mi-a inspirat ceva Mai postez o fotografie , incalc putin regulile - adica nu sunt chiar multumit de realizare . Daca binevoieste cineva sa imi dea niste sfaturi in legatura cu prelucrarea , ce se poate face pt a scoate ceva mai bun din ea.. photo : 7 am Last edited by herodot; 09-01-2007 at 07:12.. Reason: typo | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Un rasarit mai putin obisnuit in dimineata asta. Am folosit doar neat image pt zgomot , crop si resize pt forum. Am facut vreo 20 de fotografii o sa incerc sa scot ceva mai bun cand ma trezesc. Opinii , critici , idei pentru prelucrare sunt binevenite . Multumesc | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|