![]() |
| | #3 (permalink) | ||
|
Primele doua imi plac foarte mult, bravo. Ultima, in schimb cea cu scaunele, nu pare o curte veche parasita, unde poti gasi locul de refulare/evadare. Pare pur si simplu o poza facuta de la balcon si atat.
__________________ I just stare at my desk, but it looks like I'm working. I do that for probably another hour after lunch too, I'd say in a given week I probably only do about fifteen minutes of real, actual, work. - Office Space - | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
A doua este cea mai ok dintre toate. Prima nu reuseste sa iasa in evidenta, o parte din vina cred ca o are subiectul iar o parte incadrarea (as fi incercat sa pozitionez "colivia" in partea stanga, sa o las sa respire, ca-i si ea om ). Ultimei ii cam lipseste subiectul. Dar pentru inceput e bine Spor!
__________________ I'm only three and a half years old! Last edited by apathic_me; 08-02-2007 at 17:53.. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Draguta a doua poza, sfatul meu este sa le editezi mai putin, apare riscul sa arate ca un tablou. In rest mie imi plac, bafta in continuare.
__________________ I just stare at my desk, but it looks like I'm working. I do that for probably another hour after lunch too, I'd say in a given week I probably only do about fifteen minutes of real, actual, work. - Office Space - | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
hihihi. eu nu stiu sa editez pozele. le fac doar rama aia de prost gust in ps si crop si reglez wb cand e cazul si mai trag de diagrama pe ici p colo.in general "developez" fisierele RAW cu softul camerei. nu stiu sa lucrez cu ps si inca nu ma foarte intereseaza subiectul.vreau sa invatz intai sa "vad" fotografii si sa fac fotografii care sa atraga atentia intr-un fel. din cauza asta postez, pt a-mi da seama de modul in care vad. P.S.: am uitat: le mai dau si desaturate pt b&w si mai dau oleaca de contrast ...tot de prost gust multzam mult! | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
am prins si eu prima ceata cu zapada! ![]() - 3 - Lespezi - 2 parti - faratitlucasanufiepreabanalcevadegenultraficsaumiscatsaufuga Sunt "developate" (cum se zice ) in fuga, arse pe alocuri si....restul de critici le astept de la voi. Hai dati cu parul! ![]() Mai am dar, trebe' sa le "manaresc" si sa le mestec. Atentie acestea sunt cam nemestecate. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|