![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| piciotel Join Date: May 2004 Location: Bucuresti/Calarasi | "Galerie" Romeo
Incepe sa imi placa din ce in ce mai mult sa pozez. Gandul meu era sa ma documentez si sa exersez mult, iar cand era cazul sa deschid o galerie. Dar cred ca e mai bine sa fac asta acum, sa stiu unde gresesc si sa ma corectez pe viitor. Pozele mele sunt cu mult sub cele postate, in general, aici, dar... asta e, toti au fost candva incepatori. Ce as vrea eu: sa va legati de absolut orice defect, si as aprecia daca as primi niste raspunsuri mai complete, gen: acolo nu e incadrat cum trebuie, ar fi trebuit mai la stanga; acolo ar fi trebuit sa folosesti expunere nu-stiu-cat etc. 1. - Sunrise 2 & 3 - N-am idee cum sa le zic. ![]() 4 - Crepuscul. | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
bine ai venit! si eu sunt tot ca tine, tot la inceput. ..dar cum toti facem parte din ministerul parerii nationale...... ![]() mi-au placut: sweet home - daca prindeai o lumina mai de dimineata, sa nu fie umbra asa intensa era mult mai bine. cat priveste incadrarea, parca e prea sufocat cadrul, nu stiu de ce... poza cu scaunul - daca ai ales scaunul ca subiect, incearca sa nu il tai. sau daca il tai sa fie taiat cu un scop. i-ai taiat picioarele din planul apropiat si spatarul. iti urez rock si roll!
__________________ nu mai pun link in semnatura | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| piciotel Join Date: May 2004 Location: Bucuresti/Calarasi |
Iti multumesc foarte mult pentru critica. Credeam ca nu o sa ma bage nimeni in seama. ![]() La poza cu scaunul aveam in fata o usa foarte stramta, si daca as fi largit putin cadrul ar fi aparut si usa. Si, din pacate, am reusit sa fac si putin stramba poza, iar cand am indreptat-o (soft) a disparut putin din spatar. Quote:
Eu, in schimb, mai am multe de invatat. Pe masura ce citesc mai mult, imi dau seama cat de putin stiu. Si pe deasupra, stau si foarte prost cu timpul (licenta, alea alea). | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|