![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 | Silviu-Georgian Aprozeanu
Am zis să încep şi eu un fir din ăsta cu pozele mele. Sper să vă daţi cu părerea că-s departe de ce aş vrea să fiu ca şi fotograf. Prima poză este o favorită de a mea, făcută prin iarnă pe la Cluj. Din cauza procesării am ales titlul. ICE Abia aştept să văd ce aveţi de spus. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Una din Parcul Carol. Titlul nu conteaza... Last edited by silent_strike; 13-04-2007 at 11:07.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
ICE daca era A/N avea un impact mai bun. Culorile pe care (nu) le are nu mai au aproape nici un efect. A 2-a place mult mai mult.
__________________ ...one of the truly bad effects of religion is that it teaches us that it is a virtue to be satisfied with not understanding. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
+ un contrast mai mare, dupa gustul meu ...
__________________ Cristian Bisca Galerie Foto Personala Canon EOS 30D + sigma 18-50 f/3.5-5.6 + canon ef 50mm f/1.8 + M42 Helios 44-2 58mm f/2 & Jupiter 37A 135mm f/3.5 + Sigma 55-200 f/4-5.6 DC | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
merge. mai trebuie reparata pielea pe alocuri. si intr-adevar, putin mai contrast. Noantza rece merge pt expresia fetzei. Un inceput bun. Daca iti plac portretele incearca sa gasesti/faci lumini care sa puna in evidenta calitatile diferitelor tipuri de expresii si daca ai posibilitatea, incearca lumini de contur.
| |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 | Thanks for the thoughts...
Multumesc de aprecieri. Lipsa de contrast mi se trage in general de la reticenta de a umbla la curbe cind fac portrete, pentru ca strica tonurile fetei... Inca una mai aprinsa un pic Another Side Of You | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 | Quote:
. Am investigat posibilitatea unor lumini dar pt ce am eu de gind (outdoor sau club/bar) ideal e sa-mi trag niste slave flashes.Nu mi se pare insa imperativ sa folosesc lumini artificiale, in general prefer soare si/sau reflexii speculare sau difuze. Depinde de unde esti si ce vrei sa faci. | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 | Club Session, 9 iunie, Marco Carola | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|