![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 | "galeria" mea
Salutare. E primul meu post, mi-am facut in sfarsit curaj sa imi arat "fotografiile". Am un Fuji S5600 de circa 3 saptamani si sunt foarte incantat de el. Mi-am luat aparatul sa mai fac o poza-doua la peisaje, pentru ca umblu destul de mult si am spus ca e pacat sa nu ramana ceva amintiri, dar ciudat e ca nu ma mai pot dezlipi de el. Devine viciu. Astept orice critici si sfaturi, sunt incepator, inca nu stiu cu ce se mananca fotografia, de asta doresc sa-mi atrageti atentia asupra oricarei greseli. Si o prima intrebare: voi in ce program faceti ramele pozelor ? | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
ramele le facem in photoshop
__________________ Copilul intinde din leagan mainile dupa luna. In clipa cand simte ca luna i se refuza, el o vede frumoasa. Adineauri ea lucea doar. Caut Nokia 6300 furat. imei 354835023184352 Caut Nokia 6300 furat. imei 354835027208843 | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| piciotel Join Date: May 2004 Location: Bucuresti/Calarasi |
Niste sfaturi si de la mine, ca de la incepator la incepator .In primul rand citeste ce este pe aici : http://www.morguefile.com/archive/classroom.php Subiectul nu se incadreaza pe mijloc. In pozele cu apa curgatoare (pozele 2 si 3 din postul 2) foloseste expunere mai mare. Poza 4 din postul 2 este arsa. Ramele le faci in Photoshop: Image -> Canvas Size. Spor!
__________________ Cumpar dvd-rom Asus DVD-E616A stricat | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 |
Multumesc pentru sfaturi. La cele cu apa era lumina foarte puternica, cea cu cascada e facuta la ISO64 la 1/250 si cealalta ISO64 1/20. Am tras mai multe cadre in ideea ca si eu imi doream sa fie mai expuse, dar astea au fost singurele decente. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Invat din mers si ma documentez cat imi permite timpul, din pacate nu-mi prea permite. De asta va rog pe voi sa-mi spuneti unde gresesc, daca am greseli mari etc. Respecte. Last edited by detrei; 21-04-2007 at 18:16.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
Am reeditat o poza. 1,2 - primele "prelucrari" in photoshop 3 - o cascada, timp de expunere 15 secunde, sursa de lumina: "lanterna" unei brichete ! CRITICATI-MA ! vreau sa stiu exact unde gresesc, incadrarea trebuia mai in stanga, dreapta... ce nu fac bine, cum sa fac poze mai reusite s.a.m.d. Am nevoie de ajutorul vostru. | ||
|
| | #13 (permalink) | ||
Nu stiu exact de ce, dar imi palce mai mult cum arata blurat. Poate am eu o imaginatie prea bogata, dar biserica fiind putin stramba ma duce cu gandul ca respectivele suflete sunt prizoniere acolo si acestea incearca sa darame biserica in ideea ca vor fi liberi. Cerul e putin ars, am umblat la balans, am vrut sa para mai "violenta" poza, sunt nou in ale photoshop'ului, dar ma straduiesc... | ||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Sa fii atent cu photoshop-ul pentru ca e mult mai usor sa strici o poza, in loc sa o repari
__________________ Copilul intinde din leagan mainile dupa luna. In clipa cand simte ca luna i se refuza, el o vede frumoasa. Adineauri ea lucea doar. Caut Nokia 6300 furat. imei 354835023184352 Caut Nokia 6300 furat. imei 354835027208843 | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
N-are nimeni rabdare de mine, sa-mi explice ce greseli fac ? Chiar nu am pe langa mine pe nimeni care se pricepe, de asta am si apelat la forum, citesc d'ale fotografiei cand apuc, pentru ca din pacate nu prea am timp si mi-e mai usor sa invat din mers.
| ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|