![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| C.Carina - Galerie Foto Numele meu este C.Carina si am o pasiune mare pentru fotografie deşi sunt încă doar o amatoare. Orice critica constructiva mi-ar fi de mare ajutor si mult apreciata. In urma cu un an căutam un aparat digital, nu profesional ci pentru o începătoare ca mine. Computer Games Forum mi-a fost de mult ajutor si acum revin din nou de data aceasta cu poze. In ultimul an mi-am făcut conturi pe diverse website-uri iar in mare parte nu prea se mai critica. Dispun de mult timp liber in general si de aceea imi face plăcere să profit de el cu un aparat de fotografiat in mana.. capturând diverse momente, începând de la gânganii pana la persoane, de la peisaje pana la obiecte in casa asa zis stil life. Experimentez decat ori am ocazie, ma joc cu lumina si umbrele, dar prefer cel mai mult sa fotografiez natura si orice pare cat mai natural. Cum spuneam, detin un aparat digital Canon PowerShot A610 si cat de curând trebuie să primesc comanda facuta: Canon 400D kit + 2 ob: Canon EF 50mm f/18 si Tamron AF 55-200mm F/4-5.6 Di II LD Macro. Sper ca am facut alegerea potrivita. Blog-ul meu: http://ccarina.blogspot.com | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Incepem cu inceputul ...
Următoarele poze sunt cele facute in urma cu un an. Tot in urma cu un an mai imi facusem o galerie aici dar deoarece nu am avut prea multa grjia de el administratori sau moderatori mi-au dezactivat galeria... cel puţin aşa cred, deci câteva dintre fotografii s-ar putea să vi se para familiare. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|