![]() |
| | #7 (permalink) | ||
|
daca tot te-ai obosit sa faci o expunere lunga, corect era sa te mai chinui un picut, si sa developezi poza de 2 ori (o data pt nori si odata pt biserica). ![]() Spor!
__________________ Copilul intinde din leagan mainile dupa luna. In clipa cand simte ca luna i se refuza, el o vede frumoasa. Adineauri ea lucea doar. Caut Nokia 6300 furat. imei 354835023184352 Caut Nokia 6300 furat. imei 354835027208843 | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: bucharest |
adica sa fac hdr...? Mie mi a placut asa .Daca exageram arata ca o poza de genul "wow" ce tare este faza asta oricum este raw la iso 100 pot sa supraexpun cu 1 ev(si cu mai mult tinand cont de dimensiunea postata) in opinia mea sunt echilibrate asa cum sunt, dar daca deja 2 zic ca nu i bine.... . Poate gresesc eu | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: bucharest |
am zis ca e timpul sa mai adaug ceva
__________________ http://forum.computergames.ro/90-ofe...otografie.html http://forum.computergames.ro/99-gal...an/page-2.html Last edited by avinersan; 01-06-2007 at 02:55.. | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
la prima nu prea ai contrast si nu imi plac umbrele alea pe perete deloc. A doua e cam prea soft...parca nu e in focus ![]() Spor!!
__________________ Copilul intinde din leagan mainile dupa luna. In clipa cand simte ca luna i se refuza, el o vede frumoasa. Adineauri ea lucea doar. Caut Nokia 6300 furat. imei 354835023184352 Caut Nokia 6300 furat. imei 354835027208843 | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: bucharest | mad_grll : "subiecte ceva mai curajoase" mda, din pacate as mai avea unele interesante.. dar m a rugat sa nu lee pun(nu stiu de ce le am mai facut,stia pt ce le fac) marqq :la umbre nu aveam ce sa fac pt ca era doar lumina de la lumanari(stiam ca o sa mi se faca repros p tema asta dar...) cat despre "A doua e cam prea soft...parca nu e in focus:" da,cam ai dreptate. Nu stiu ce am in ultima vreme ca tot trec de la o preferinta la alta(ba doream totul colorat,ba B&W ,ba f sharp ba f soft) multumesc pentru sugestii si pareri | ||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
nu iti poate reprosa nimeni, nimic ![]() Noi ne putem da cu parerea daca vrei, dar nimeni nu are dreptul sa iti reproseze nimic din ce faci cu pasiune, pe banii/modelele/apatarura ta ![]() Oricum ar fi, trebuie sa experimentezi f. mult, asa ca e normal sa incerci tot felul de abordari, si e normal sa ai unele eperiente mai nereusite decat altele ![]() Daca vrei sa scapi de umbrele alea, pune o lumina slaba si difuza pe perete cat sa le atenueze pana aproape de disparitie, sau scoate-le in Photoshop
|
| | #17 (permalink) | ||
|
a 3-a poza din prima serie.... e o biserica... cumva biserica aia e pe undeva pe soseaua giurgiului ?... (in spatele blocului flamura... langa scoala 109) ???? ![]() Si on topic... sunt superbe pozele... frumos editate... BRAVO !
__________________ Galerie foto - Mutirips Blog foto -= Canon 400D + 18-55 f/3.5-5.6 + 50 f/1.8 II + Velbon CX300 + no-name flash =- | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|