![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Cap0ne - Foto Blog
Hmmm...vad ca mi-a disparut threadul initial. Probabil pt ca se pusese panza de paianjeni peste el timp de o luna cat nu l-am mai reactualizat. Asa ca o iau de la cap cu un nou post pe blog - Raluca
__________________ Through my lens - Amatorii işi fac griji din cauza echipamentului, Profesioniştii din cauza banilor iar Maeştrii pentru lumina... | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
nu se sterge, doare se duce din topic si fades away, trebuie sa folosesti search ca sa-l gasesti vad ca ai inca 2 topicuri create, pe langa asta Cap0ne - Foto Blog Cap0ne - Galerie foto
__________________ Canon EOS 20D Tamron 17-50mm f2.8 Canon EF 50mm f1.4 Canon EF 70-200mm F4 L Canon Speedlight 430EX | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Ciudat...Eu cand intru la sectiunea asta cu galerii foto, nu vad decat prima pagina si nu am de unde selecta pagina 2, 3 etc.... Altfel iti dai seama ca ma duceam si eu cu cateva pagini in urma ![]() Mir, putin ajutor te rog ?
__________________ Through my lens - Amatorii işi fac griji din cauza echipamentului, Profesioniştii din cauza banilor iar Maeştrii pentru lumina... | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Aha. Asta nu stiam ![]() Rog un mod sa mute postul de mai sus aici: Cap0ne - Foto Blog si sa stearga threadul acesta. Merci
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Vezi ceea ce este incercuit cu rosu in atasament. Deasemenea, poti merge si-n setarile profilului tau de unde poti alege alte perioade ca default. Quote:
| |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Aha ! In fiecare zi invatam cate ceva ![]() Merci
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|