![]() |
| | #22 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2006 |
Ahoy! Parerea mea, extrem de subiectiva, este ca incardrezi mult prea strans subiectele, pe de o parte, si mult prea larg pentru detalii de finete. Pe urma, nu le pui in ipostaze originale. Si din nou, nu supraprocesa. Orice profesionist stie ca zgomotul de imagine, in cantitati si calitati de bun simt, nu supara. Procesarea "plastic", pe de alta parte... | ||
|
| | #23 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 1999 Location: Bucuresti, RO |
Mda, simt nevoia sa intervin. Prietene, cum sa spui, la modul general, ca incadreaza "prea strans" subiectele? Sau prea larg "pentru detalii de finete". Unde ai vazut tu asta? Vino cu exemple pe foto. Daca e ceva ce mi s-a parut ok din ce am vazut, atunci e incadrarea... cel putin la majoritatea portretelor. "Ipostaze originale"? Nu toti ne punem modelele sa execute spagatul sau o cumpana perfecta pentru a ne imbunatati fotografiile. Sincer sa fiu, portretele care m-au impresionat cel mai tare au fost surprinse in ipostaze cat se poate de banale. Orice profesionist stie sa nu emita judecati de genul asta. On topic, Mutirips, pe langa ce ti s-a spus in legatura cu procesarea, mi-a sarit in ochi imaginea cu flori galbene. E un exemplu perfect in care ai nevoie de o stapanire excelenta a compozitiei, diferente subtile ducand o fotografie banala, la ceva cu adevarat frumos. Grija mare in astfel de situatii, nu te grabi, du aparatul la ochi de mai multe ori, lasa-l jos, si incadreaza cu palmele, gandeste-te ce se intampla du DOF-ul, etc. Si inca ceva, desi toate fotografiile pe care le-ai prezentat au ceva ce are loc de imbunatatire, per total e ok. Si incearca sa fii o idee mai selectiv, cateva nu au ce cauta aici, sunt banale, nu spun nimic - iarba 'ceea, ultimele doua. Per total, esti pe drumul cel bun, succese. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|