![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Umilele mele fotografii :D
Salut! Am descoperit forumul acesta,cautand cum sa fac fotografii la nunta.E ceva nou pentru mine, dar in acelasi timp ma simt foarte entuziasmata ca am aceasta ocazie.Alaturi de mine va fi un fotograf angajat,pe care nu il cunosc inca,cert e ca pe 23 septembrie trebuie sa fiu pregatita .Nu ma duc pentru bani,nici mancare,vreau doar sa imi dovedesc mie daca sunt sau nu instare. Din ce am citit pe aici (si pe alte forumuri) e destul de greu sa faci fotografii artistice la nunta, pentru ca nasii, socrii chiar mirii vor amintiri,gen fotografii clasice.Dar in cazul meu pentru ca nu sunt fotograful principal, o sa ma joc putin cu imaginatia si cu ce voi gasi acolo. Din fericire nici mirii nu sunt incuiati, nu au vedere de cal .Fotogarfia a inceput sa ma atraga de,aproximativ 1 an si ceva.Am avut si o expozitie, cu vernisaj cu tot ,la scoala, pentru ca nu reusisem sa desenez/pictez/pregatesc 20 de lucrari fotografia m-a scapat. De atunci am luat lucrurile mai in serios. Sigur ca am si multe defecte si probabil ca nu am ales in totdeauna cele mai bune cadre, cu toate astea as vrea sa ma axez mai mult pe un singur gen de fotografie, ma atrag foarte mult locuride dezafectate,cladirile in stare de prabusire,saracia,tristetea,dar nu gasesc mereu locurile si oamenii care sa serveasca acestui gen de fotografie.Deja am batut prea mult apa in pio degeaba, sau nu...gata cu monologul am sa atasez niste poze Ps: astept critici ![]() aaa...si niste sugestii, cum sa imi setez camera la nunta..o sa am un fuji6500 Pentru mai multe poze http://www.fotolog.com/pahar_cu_pai/29481047 Va multumesc.
__________________ So if I can shoot rabbits then I can shoot fascists Last edited by kork; 03-09-2007 at 16:17.. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Prima imi place si mie. La a II-a poate era bine sa nu pui subiectul chiar in centrul imaginii. La a III-a ii statea mai bine cu orizontul "drept" nu inclinat , si umblat la contrast/brightness/levels pentru ca imaginea pare subexpusa. A V-a e interesanta, dar e cam aglomerata, poate luate separat florile sau omul care sare ar fi aratat mai bine
__________________ Pentax K100D ; Pentax SMC-FA 50mm f/1.4 ; Pentax SMC-DA 18-55mm f/3.5-5.6 AL ; Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 LD Di macro ; Takumar 135mm f/2.5 Last edited by raz; 03-09-2007 at 16:01.. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|