![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Little Crusher
Sunt n00b incepator (recunosc) si ma chinuie talentul. Accept critica constructiva (ATENTIE) am spus critica constructiva nu decapitare instantanee. NU imi planuiesc aproape deloc fotografiile, fac poza instantaneu daca vad ceva care imi place sau care mi se pare mai iesit din comun. Consider ca si aparatul ma limiteaza (Canon A520) dar sper ca pana de Craciun sa imi fac cadou un 350D (sau poate altceva). Nu prea ma pricep nici la incadrarea in poza deoarece nu am citit aproape nimic despre acest subiect(din lipsa de timp). B&W Collection 1.Forgotten 2.Good Morning 3.Morning Walk
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
A doua am facut-o cu zoom din pacate pentru ca daca ma apropiam mai mult isi luau zborul si fara trepied ... si de fapt banuiesc ca te referi ca ceva este in plus in poza nu?Iar a treia chiar am vrut sa o fac asa, sa para orizontul drept da stiu ca e un pic ciudata ... Inca citesc pe ici pe colo ... nu stau.
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Quote:
![]() in a2a poza pur si simplu sunt prea multe obiecte care aglomereaza cadrul, incepand cu jaful ala de masina si terminand printre altele si cu butoiul ala visiniu, care iti distrag atentia de la pasari. cred ca stii cum se zice pe la altii: "less is more". evident ca ar fi iesit mai bine fundalul cu un dslr, dar asta e deja alta discutie. | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Adevarul este ca si Andrei a spus de incadrare nu ca ar fi prea multe elemente in poza.Dar nu imi dau seama la ce se referea.
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|