![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2007 | galerie personala - dorin
pana ce site-ul personal va fi gata, voi posta aici cateva dintre pozele care imi plac mie foarte mult. Daca se vor mai gasii si altii care sa le aprecieze, voi fi si mai multumit. Este un inceput timid, dar vreau sa cred ca este un inceput frumos. Pe masura ce le voi face resize, voi mai mai posta din ele. Aceasta se numeste "welcome to greece" | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Cu alte cuvinte....n-am eu timp de fetele voastre...Dar am 400D si voi sunteti numai buni sa va uitati la pozele mele brute. N-am nici timp sa le redimensionez, asa ca le las la dimensiuni foarte mari, si nu am binevoit nici sa sortez ceva interesant, asa ca pun poze de vacanta...io cu manechinu, aparatul unui baiat pe care il cunosc, vecinu' de cearceaf, etc. Un inceput promitator Asteptam cu nerabdare urmarea
__________________ Copilul intinde din leagan mainile dupa luna. In clipa cand simte ca luna i se refuza, el o vede frumoasa. Adineauri ea lucea doar. Caut Nokia 6300 furat. imei 354835023184352 Caut Nokia 6300 furat. imei 354835027208843 Last edited by marqq; 17-09-2007 at 22:20.. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
fotoevent007, nici eu nu am timp de resizeuri sau alte chestii d-astea marunte cand vin acasa cu cardul full, insa folosesc functiile de batch din diverse softuri pentru convertire din raw in jpeg, resize, adaugat rame si semnatura daca stiu ca le urc pe flickr. daca te chinui putin la incadrare si iti inchipui poza in minte inainte sa apesi pe declansare, de cropping te vei ocupa doar in situatii extreme sau cand vrei sa faci ceva "creativ" sa zicem. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
fratilor, postatul in galerie nu e obligatoriu...Daca nu aveti timp, pastrati-va comorile pentru voi si familiile voastre..Pui pe forum ceva deosebit, ceva la care ai muncit si pe care vrei sa il imparti cu restul comunitatii forumistice...nu o jumatate de turn, sau autoportret mozolind un manechin(foto mult mai potrivita pe www.gigel.org)
__________________ Copilul intinde din leagan mainile dupa luna. In clipa cand simte ca luna i se refuza, el o vede frumoasa. Adineauri ea lucea doar. Caut Nokia 6300 furat. imei 354835023184352 Caut Nokia 6300 furat. imei 354835027208843 | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2007 |
aha.. nu va inteleg frustrarile oameni buni.. 1. cine este acela care hotaraste ca o poza este "deosebita" ? 2. nu cred ca te/va obliga nimeni sa intrii si sa te uiti la ce am postat 3. se pare ca avem notiuni diferite despre ceea ce inseamna editare. fisierul RAW original are 12 mb.. din raw a fost facut jpeg high quality si apoi resized. 4. Marqq - nu esti obligat sa privesti.. toti userii inregistrati au drepturi egale de a folosi platforma CG. Si referitor la poza cu manechinul, chiar mi-a placut.. nu stau sa il mozolosc.. din pdeve-ul meu este o actiune pe 3 planuri - reflexia mea in geam, manechinul la juma de metru in spatele geamului si o intalnire virtuala pe suprafata geamului , un plan creeat de lumina ambientala. Imi pare sincer rau ca nu iti pot satisface exigentele. Am vazut ca ai editat prostia care o scrisesei mai devreme cu 5D-ul. Ce importanta are ce aparat are fiecare ? mi-a placut poza respectiva pt ca sintetiza oarecum prezenta mea pe acea insula - sa fac poze si scuba. ma asteptam totusi la mai multe sfaturi sincer decat la exprimari de genul acesta.. Asa este.. trebuie sa fie deosebita.. insa trebuie sa fie deosebita pentru mine, nu prentru altcineva. | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
1. tu esti ala. 2. fireste. era doar un sfat. 3. spicuiesc din regulamentul galeriilor foto : "1. Din ratiuni de spatiu si pentru usurinta vizualizarii pe forum imaginile postate in cadrul Galeriilor de arta sau personale vor fi de rezolutie maxima 800 pixeli pe latura si 200KB marimea fisierului." Personal nu consider resize ca prelucrare a foto (nici chiar crop-ul). 4.Ai dreptate.E f. frumos. imi cer scuze, am interpretat gresit.Nu se va mai intampla. Ti s-au dat sfaturi :Alege ce postezi cu grija! Nu depasi dimensiunile admise! Nu le lasa cum ai iesit din aparat decat daca esti 100% multumit de ele.Daca nu, prelucreaza-le pana esti satisfacut (e penibil sa vii cu niste poze, si sa zici...uitati pozele mele...daca aveti impresia ca-s naspa poate fi si de la faptul ca nu le-am lucrat, ca n-am avut timp).Nu mai plasa subiectul in mijloc!Mai posteaza tinand cont de sfaturile care ti-au fost date, si poate o sa primesti si altele. Spor!
__________________ Copilul intinde din leagan mainile dupa luna. In clipa cand simte ca luna i se refuza, el o vede frumoasa. Adineauri ea lucea doar. Caut Nokia 6300 furat. imei 354835023184352 Caut Nokia 6300 furat. imei 354835027208843 | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
DUde...ai EOS 5D,si se cade sa faci cinste aparatului aluia.Documenteaza-te,si foloseste tehnici specifice(regula treimilor,baga si ceva HDR),ca e pacat. Reflexia aia in primul rand e partiala si nu-i vad ideea.Am vazu poze cu reflezii in apa in fata la unirii de ziceai ca "sta lumea in cap".Sau sa nu vorbim de clasicele poze cu lacuri.Uite o poza care exprima ceva,parca fata s-ar topi in apa.
__________________ E8200 | DFI P35 Blood Iron Sparkle 8800GT (750 / 1900 / 950 ) ( Thermalright HR-03 + Nexus92 ) 2*1Gb Crucial Ballistix D9 GMH Anter TruePower Trio TP-3 550W | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Da..poza are un motiv pentru a exista in galerie. Ar mai fi mers prelucrata si dramatizata un pic si incadrarea nu e cea mai fericita, dar o sa vina si asta cu timpul.Gandeste-te bine inainte de a declansa! Spor! P.S. Incearca sa te gandesti si la detaliile pe care le pierzi in negru, si pe care nu trebuie sa le pierzi in negru. Daca imi permiti, am umblat un pic la nivele si la curbe doar ca sa iti arat ceea ce voiam sa spun. (sper sa nu fie mare diferenta de culori dintre monitoare, si sa iti stric poza )
|
| | #15 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2007 |
legamant. si inca cateva pe Legamant on Flickr - Photo Sharing! | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|