![]() |
| | #11 (permalink) | ||
|
Mersi ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- Am 2500 RON. Ce imi recomandati? Fotografiile care imi plac cel mai mult sunt cele cu peisaje, deci pe asta as vrea sa ma axez. Eu ma gandeam la Canon EOS 350D + EF-S 18-55mm + EF 50mm f/1.8 II. Astept parerile voastre, sfaturi etc.
__________________ 0766867155 Yahoo : sharki.theone Bucureşti. Last edited by sharki3; 10-10-2007 at 15:25.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Poate sa imi spuna cineva care sunt cele mai bune obiective pentru landscape? Daca se poate asa intr-o ordine crescatoare a valorii..adica de la obiective mai slabute(si mai ieftine) la cele mai performante, daca asta e exprimarea corecta. Si, pe langa obiective, ce accesorii ar mai fi folositoare pentru acest gen de fotografie? (filtre, parasolare, etc..)
__________________ 0766867155 Yahoo : sharki.theone Bucureşti. | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
In general pentru landscape se folosesc obiective wide sau ultrawide. Cel mai ieftin ar fi cel din kit 18-55. Daca vrei mai wide, creste pretul. Ar fi 10-22 de la canon, 12-24 de la nikon si cele third party: sigma 10-20, tokina 12-24, etc. Pentru pentax si olympus iti pot raspunde cei care le folosesc. Ca filtre, ar fi recomandate cel polarizator circular si cele neutre si gradient care permit cresterea timpului de expunere.
| |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|