![]() |
| | #1 | ||
| Galerie Foto - TheTwisted Am sa incerc sa adun aici cateva fotografii ... care sper sa placa macar catorva persoane... si sper sa nu devina o galerie plictisitoare. Criticile sunt binevenite... Sper sa va placa. 1.Defense Weapon 2.The Sun 3.The Sucker -------------------- Editare ulterioară -------------------- 4.The Kid 5.The Kids Last edited by TheTwisted; 03-11-2007 at 15:43. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #2 | ||
| Mai adaug 2 fotografii de astavara . Prima pare amuzanta ... da saracul "model" statea asa ptr ca era pe moarte :| De data asta am sa le atasez ... cred ca e mai bine daca vedeti un mic preview la poza ... sa aveti idee daca merita un Tab nou sau nu Enjoy! (hopefully )
__________________ Limitations do not exist when you are ahead of the crowd. Photo: Canon EOS Rebel XTi (400D) kit | 50mm f/1.8 | 28-135mm IS USM | | |||
|
| | #3 | ||
| 1, 2 şi 4 sunt foarte reusite. Cel putin 4 imi place foarte mult, mi se pare mai bună încadrarea asta decât la 5, subliniază mai bine ideea de frate mai mare, protector, care nu se vede in poză (banuiesc ca sunt frati). La 1 nu reuşesc să-mi dau seama... ai facut-o în studio? ![]() Mai aşteptăm şi alte fotografii. Succes! | |||
|
| | #4 | ||
| Defapt sunt surori ...nici eu nu m-am prins din prima ... si din pacate e putin miscata 4...la 1 si 2 nu le-am facut in studio ... asi vreau eu dar deocamdata n-am nici blitz Sunt in spatele "florilor" erau frunzele si pamantu care erau mult mai inchise la culoare ... si dupa ce le-am facut grayscale am mai marit "putin" contrastul . Multumesc si eu de vizita ![]()
__________________ Limitations do not exist when you are ahead of the crowd. Photo: Canon EOS Rebel XTi (400D) kit | 50mm f/1.8 | 28-135mm IS USM | Last edited by TheTwisted; 05-11-2007 at 14:50. Reason: am uitat sa mentionez ceva :D | |||
|
| | #5 | ||
| Oh ) şi mă gândeam eu ce amărâţi trebuie să fie copilaşii ăştia de ală mai mare poartă fustiţă de fată şi cu dantelă. Scuze de offtopic. | |||
|
| | #6 | ||
| fumuri Am încercat să ma joc puţin cu fumul şi să fac nişte fotografii cât de cât interesante ... şi nu prea mi-a ieşit ...din câteva zeci (sau mai mult) n-ar reuşit sa fac o selecţie prea mare... Nici iluminarea nu m-a ajutat ... backgroundul e monitorul meu cu un blank page ... şi in faţă am pus o veioză de birou... Ataşez două fotografii ... care mi s-au părut mai reuşite ...
__________________ Limitations do not exist when you are ahead of the crowd. Photo: Canon EOS Rebel XTi (400D) kit | 50mm f/1.8 | 28-135mm IS USM | | |||
|
| | #7 | ||
| Alexandra
|
| | #8 | ||
| Masacrul din livada Doua tentative de high-key ...
|
| | #9 | ||
| Dance and bang your head Am fost weekeund-urile trecute la 2 festivale ...total diferite ... unul de Metal şi celălalt de dans. Lumina nu era tocmai ideală ... şi nu am mare experienţă în fotografia la concerte ... dar am făcut un compromis şi am urcat ISO-ul destul de sus. Am făcut multe fotografii ... m-au mulţumit puţine ... dar na...asta este [Rock N Iasi] [The All World Dance] Un mic preview :
|
| | #10 | ||
| Registered User Join Date: Jun 2005 | A 3a poza mi-ar place mai mult daca ai sterge bucata aia de scena alba din mijlocul pozei , mie cel putin imi distrage atentia. | ||
|
| | #11 | ||
| era o mini şcenă pătrată în mijloc unde stătea tipa la începutul dansului şi era iluminat totul din stânga... şi de aia iese în evidenţa ... probabil ai dreptate... am să modific să văd cum iese...
|
| | #12 | ||
| Still Waiting... ...dacă vreţi să spuneţi că arată prea mult a felicitare de 14 februarie...da...ştiu ... dar măcar e uscat trandafirul ....asta nu e atât de tipic ptr. o felicitare ![]()
|
| | #13 | ||
| Tesla Experiment cu jucăria lui Nikola Tesla
|
| | #14 | ||
| ...să-i zic....Rusty ![]()
|
| | #15 | ||
| Mie i-mi plac pozele.Bravo!
__________________ Leopard 10.5.2 Kalyway , Ubuntu 7.10 , Ubuntu 8.04 ( testing) | |||
|
| | #16 | ||
| Banned Join Date: Mar 2008 | sunt cateva cadre interesante -------------------- Editare ulterioară -------------------- nu duci lipsa de imaginatie, ci de experienta Last edited by valentinus; 05-03-2008 at 08:32. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #17 | ||
| adevarat dar la asta lucrez ...
|
| | #18 | ||
| dragute poze; keep up the good work! ![]()
__________________ Comenzi EASTBAY! Fara AVANS! Plata la livrare! IMPORT DIRECT SUA ! Comisoane Minime! Articole imbracamine si incaltamine 100% originale import SUA ![]() PROMOTIE: COMISON 6$ pentru oricare 2 produse platite integral in avans intr-o comanda! ![]() ADIDASI, TRICOURI, SEPCI, ACCESORII, NOI la CUTIE, Toate ORIGINALE [PRETURI cu pana la 40% mai IEFTIN ca in REPREZENTANTE] [UPDATE PERIODIC] ![]() Ymess: adidasieastbay | |||
|
| | #19 | ||
| bravo Fertu ![]()
__________________ --__--Semnez si sustin tot ce-am mazgalit mai sus.--__-- | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|