![]() |
| | #9 (permalink) | ||
|
eu sunt curios cat din poza e PS. are un aer nenatural (nu e un lucru rau!). e o fotografie foarte misto cu un aer nenatural. te-a inspirat povestea lui creanga? ![]() LE: acum am vazut making of-ul si mi-am dat seama si ce scartaie cel mai rau in poza: halo-urile din jurul becurilor sunt gresite rau. nu au perspectiva, pamantul e luminat in jurul lor in forma de cerc privit perpendicular.
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
bai esti culmea frumos, Si felicitari ca faci si filmulete care ajuta, Dar un pont ca idee sa para mai ok... Tipul langa foc aceasi ipostaza cu lumina difuza, sau eventual sa para mai natural focul mai mic deoarece pe fata lui e "zapada" teoretic nu ar trebui sa fie. iar in spate fundal casa luminata de la al 2-lea blitz P.S. ce lumini folosesti ?
__________________ Canon Eos 30D + Canon 18-55 + Canon 70-200 F4 + Helios 58mm f2 + Canon 430EX + 2x Zenith Bliz , Stative lumina, umbrele .. etc + Multa multa sanatate | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
... jos palaria, great job
__________________ || Asus P5KPL-CM || Intel Core 2 Duo E4500 || 2x1Gb DDR2-800 GeIL || || ASUS DRW-1608P3S || Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio (Audigy SE modded) ||Maxtor DiamondMax10 160gb || || Canon 400D || Canon 18-55mm f/3.5-5.6 IS || Canon 75-300mm f/4-5.6 III || Canon 50mm f/1.8 MkII || Speedlight 430EX || | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
Carcotasul de serviciu (adica eu) graieste: Trebuia sa il pui sa isi bage mainile in pamant cumva...ar fi mers perfect un pic de jeg sub unghii. chiar si made in cs2(sau3)
__________________ Copilul intinde din leagan mainile dupa luna. In clipa cand simte ca luna i se refuza, el o vede frumoasa. Adineauri ea lucea doar. Caut Nokia 6300 furat. imei 354835023184352 Caut Nokia 6300 furat. imei 354835027208843 | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|