![]() |
| | #24 | ||
| ideea e foarte buna la zile senine dar e prea prelucrata...mai ales la conturul norilor se vede.incearca o varinata unde sa nu se piarda chiar asa multe detalii
__________________ Racing is a test of skill; Online racing is a test of skill and manners! Riding with G25 , Core2Quad , C 400D , C 18-55 , C 24-70 , C 580EXII | |||
|
| | #32 | ||
| Autocenzura, autocenzura... Imagineaza-ti ca ai aparat pe film, si ca fiecare declansare te costa. Poate asa nu vei mai avea pasiunea asta pentru oameni batrani si saraci. In america intr-adevar, daca faci o poza cu un om batran si sarac devii fotograf peste noapte; aici in schimb toata lumea vede oameni batrani si saraci, suntem foarte obisnuiti cu ei si nu vedem nimic spectaculos in asta. Cat despre titlul "Doua jucarii stricate".... DAMN.... E...crud... | |||
|
| | #34 | ||
| Am inteles... Omul ala merita fotografiat pentru ca era fericit si sarac, o alaturare fara sens, un paradox, ARTA !!! Inca una asa si iei un Nobel ![]() Sau mai bine iti alegi subiectele mai atent...Shutterul ala nu tine la infinit. | |||
|
| | #35 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 | Daca ne limitam la shutter se poate sa pierdem cate ceva pe drum,un shutter inlocuiesti,cu timpul poti sa iti iei alt aparat,dar cu diferite situatii nu te mai poti intalni,zic eu. | ||
|
| | #36 | ||
| Quote:
Eu am spus ca am ales sa folosesc expunerea pe directia lui ptr ca expresia fetei lui spune multe . cel putin ptr mine . Am primit cu respect criticile tale. Multumesc. | |||
|
| | #37 | ||
| Aici trebuie sa il contrazic pe george. (desi ca idee generala, sunt de acord cu el). Omul asta pare a fi geniul care viseaza la nasterea Universului si, fericit ca a descoperit tainele sale, isi neglijeaza conditia fizica (Scrisoarea I de Mihai Eminescu - conditia omului de geniu). Incearca sa-l izolezi si sa-l pui pe fundal negru sau sa stergi cumva politistul si Dacia alba. Mult spor!
__________________ PHOTO BLOG-> leave comments | |||
|
| | #40 | ||
| Poate ca da in disertatie sentimentala, dar cadrul respectiv chiar imi pare ca exprima ceva mai mult decat imaginea unui nevoias trecand pe strada.
__________________ PHOTO BLOG-> leave comments | |||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|