![]() |
| | #63 (permalink) | ||
|
Nu, ultima... nu nu-i calatorie, nu-s linii sau subiecte care sa transmita calatoria tehnic, i-ai taiat mana jos tipului, iar pt a o incadra pe cea de aproape, ai lasat un luft cat casa la subiect. As vedea-o trasa mai de sus, in cel mai bun caz. Acum tot ce vad e un tip izolat in stanga-jos a cadrului, foarte greu de inteles de ce. Mai ai cadre de la acelasi spectacol ?
__________________ Light from 430EX triggered by CactusV2 passing through 70-200 f/2.8 L IS USM or EF 50mm f/1.8 mkII is caught by Canon 5D More of me | |||
|
| | #66 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 |
Am fost si eu la piesa. Felicitari pentru niste poze excelente in conditiile in care lumina era foarte proasta. Cred ca te-am si vazut, aveai un Canon si stateai in dreapta scenei. Gresesc? LE: Scuze, mi se parea ca seamana cu un Canon 400D de unde stateam eu. | ||
|
| | #76 (permalink) | ||
|
din prima serie... 1 - dupa regula treimii, cand subiectul e sub un unghi, e bine sa lasi spatiu in fatza lui, nu in spate 2 - hahaha, OOF se numeste, shterge-o 3 - buna incadrarea, dar B/W-ul nu-i avantajeaza buzele - vezi ce contur aiurea au, nu ?! 4 - dragutza si tipa si poza, nice 5 - nu prea are detalii, fie de la timp de expunere, fie de focalizare... a doua serie: 1 - superba 2 - superba, eventual putin mai strans cadrul 3 - parul de pe fatza ... shuvitzele alea, nashpa, iar mana nu se vede in totalitate, senzatie aiurea 4 - ok tehnic, nu ma misca pe mine din pacate 5 - e doar un snapshot ... nothing interesting
__________________ Light from 430EX triggered by CactusV2 passing through 70-200 f/2.8 L IS USM or EF 50mm f/1.8 mkII is caught by Canon 5D More of me | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|