![]() |
| | #41 | ||
| Problema nu e ca omul ala are ceva sau nu, problema e in a trage in stanga si in dreapta si de a avea impresia ca asa faci arta, ca trebuie sa arati la toata lumea. Nextime, e mai sus o poza (1+1=3) in care e o familie cu un copil. Cel mai probabil facuta pe strada, tragand in stanga si in dreapta. WTF, e un copil ca oricare altul, cu o familie ca oricare alta. Cu siguranta copilul ala e nepretuit pentru parintii lui, dar pe mine pur si simplu nu ma intereseaza de soarta lor. E doar una din cele 100 de poze pe care le-a facut alienjesus in ziua aia. Sunt poze cu niste oameni OARECARE la inviere. Nu au nicio traire pe fata care nu se poate regasi pe fata oricui la inviere. alienjesus, iti inteleg bucuria pe care o ai, probabil abia ti-ai luat aparatul pe care l-ai asteptat multa vreme; dar ceea ce faci nu are sens, postezi cam o poza pe zi, cele mai multe fara niciun pic de valoare (culminand cu cele cu oamenii de pe bloc). Imi vine greu sa cred ca te vei uita peste doua luni la ele si vei gandi "da, am scos la viata mea niste cadre remarcabile". Poza cu nenea ala imi e chiar simpatica, insa prin faptul ca se afla in multimea asta de poze fara sens isi pierde si ea din valoare. Ceea ce ti-am recomandat de la bun inceput este autocenzura, si nu doar in ceea ce postezi, ci in ceea ce fotografiezi. Sa iti formezi ochiul bine conteaza mult mai mult decat a avea 50.000 de cadre din care doar pe 200 POATE le-ai revedea, DACA le-ai putea gasi. | |||
|
| | #43 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 | George,poate arta se preavaleaza de mai multe resurse pentru a intrevedea secretul personal sau,cel putin,pentru a-l indica printr-un semn aluziv.Daca,in definitiv suntem,autorizati sa cautam un suflet pe o figura,inseamna ca aceasta figura nu se deosebeste deloc de sufletul caruia ii da forma si pe care-l incarneaza.Intotdeauna gresim cand vrem sa disociem in om ceea ce tine de carne si cea ce tine de spirit.Daca tu nu vezi in fotografiile lui alienjesus decat poze facut in stanga si in dreapta,cu subiecti mediocri (Cel mai probabil facuta pe strada, tragand in stanga si in dreapta. WTF, e un copil ca oricare altul, cu o familie ca oricare alta. Cu siguranta copilul ala e nepretuit pentru parintii lui, dar pe mine pur si simplu nu ma intereseaza de soarta lor. E doar una din cele 100 de poze pe care le-a facut alienjesus in ziua aia. Sunt poze cu niste oameni OARECARE la inviere. Nu au nicio traire pe fata care nu se poate regasi pe fata oricui la inviere.)imi pare rau dar,nu pari a fii un om care sa poata strapunge zidul fizionomiei,pari superficial.Nu vreu sa ma grabesc in a te judeca si nu vreu sa iei cea ce am scris ca pe un afront,poate esti indeajuns de bun si de ingaduitor in a ne arata ce ai facut tu,si in felul acesta sa ma contrazici. | ||
|
| | #44 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca | Foarte frumos exprimat! Mie imi plac imaginile din galerie, multe fiind foarte sugestive. Fiecare are stilul lui si inclinatia spre anumite subiecte. | ||
|
| | #45 | ||
| M-as bucura sincer sa fie mai mult decat pare la prima vedere. Dar tare mi-e mie teama ca de fapt chiar am dreptate, si ca alienjesus ia aparatul de fiecare data cand iese din casa si face 2000 de cadre pe luna. De asemenea, ar fi ideal sa fie cum spui tu, sa poti vedea sufletul unui om uitandu-te pur si simplu la o poza. Ar fi o lume mai buna, nu ar mai exista tepe, inselari, nu ar mai exista expresia "aparentele insala". Dar sa fim seriosi, sa spui asa ceva e o copilarie, un vis utopic in care e imposibil sa crezi dupa ce ai facut primii pasi in viata. | |||
|
| | #46 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 | Aceasta mica omenire de piatra pictata,atat de distanta si atat de apropiata,de o demnitate familiara,nu uita niciodata,chiar si in slabiciunile ei,sa se lege de viata profunda. P.S. "De noi depinde ca lumea sa fie conform vointei noastre" spunea Novalis,deci depinde in ce fel de viata facem primii pasi. Last edited by Nextime; 22-05-2008 at 05:57. | ||
|
| | #47 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca | Daca as avea harul de a ma exprima "cu Duh", precum Nextime, as spune si eu mai multe, asa am ramas cu un nod in git, profund impresionat de modul in care a spus totul in citeva cuvinte! | ||
|
| | #49 | ||
| Quote:
| |||
|
| | #50 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca | |||
|
| | #51 | ||
| Strajer are potential, ma deranjeaza insa partea din dreapta care face ca poza sa para crop-uita (chiar este cropuita), incearca cu clone tool, poate obtii un rezultat si mai bun. Oricum, se observa o usoara evolutie. Cea cu omul...are atmosfera, lipsa uniformei politistului si a elementelor distractive pune in valoare subiectul. Parca totusi prea inchis fundalul...Daca ar fi ceva mai deschis (un gri, nu chiar negru), ar fi un contrast mai bun. Incearca sa te joci cu contrastul, apoi sa convertesti b/w sau sa folosesti channel mixer monochrome pentru desaturare. O idee ar fi si izolarea pe negru, as fi curios sa vad cum arata.
__________________ PHOTO BLOG-> leave comments | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|