![]() |
| | #6 (permalink) | ||
|
cred ca folosirea unui trepied te-ar ajuta considerabil
__________________ Comenzi EASTBAY! Fara AVANS! Plata la livrare! COMISIOANE MINIME! ![]() ADIDASI, HAINE, SEPCI [PRETURI cu pana la 40% mai IEFTIN ca in REPREZENTANTE][Update] ![]() Tricouri Adidas CHELSEA, REAL MADRID,FC BAYERN, AC MILAN etc si Echipamente de Fotbal ![]() ID MESS: ADIDASIEASTBAY TEL: 076 33 77 804 | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
- pai presupunand ca ai lasat o expunere mai mare ieseau stopurile oricum si cu trepied, ce era static iesea in focus si doar stopurile ieseau asa, dadea impresia de viteza, asa s-a cam miscat toata poza, ma rog asa mi-ar fi placut mie. - la ultima poza din parc cred ca ar fi dat bine ca lumina blitului sa fie putin dispersata(nu doar pe o creanga) si un trepied ar fi ajutat ca luminile din departare sa fie cat mai clare si reflexiile... reflexii (poate putin sharpening), la fel e doar o parere personala, noaptea e o perioada ce iti ofera oportunitati creative foarte mari si depinde si de viziunea ta... - oricum iti urez lumin buna si la cat mai multe poze si experimente....
__________________ barton 2400+M/thermalright ALX800/NIDEC 92mm/2x256 corsair 2.2.2.5 old bh-5/abit AN7/asus 9600xt/hdd WD 80gb/Samsung writemaster SH-S182M/BEWE/antec sp-500p 500w | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
aaauzi, sunt indulgent pt ca se vede clar ca inca eshti la inceput si inveti ce-i cu fotografia... timpi de expunere, trepied, etc. sincer, niciuna din pozele de aici nu e demna de galerie. toate sunt un fel de teste. dar hai sa nu fiu rau... totusi incearca sa te documentezi si sa ai grija de urmatoarele aspecte (si H9-le tau poa' sa faca ce zic eu aici): - white balance (WB), nu-l tine pe auto... eperimenteaza acelasi cadru cu diferite setari (cloudy, tungsten...). Poti sa il alterezi si soft in pc, la nivel de temperatura a culorii. - ai grija la expunere. de pe orice poza poti scoate o histograma. Incearca sa intelegi cum tre sa arate aia si o sa te prinzi de ce din ultimele tale 5 cadre 2 sunt intunecate rau, 2 sunt arse, iar una, cea cu becul... e ok - diafragma si cum influenteaza DOF-ul si focalizarea (apropo si de luminile de mai sus reflectate in apa) am scris toate astea pt ca viziune ok ai, iar cadrele tale sa zicem ca ar putea transmite ceva ceva... ashtept imbunatatiri.
__________________ Light from 430EX triggered by CactusV2 passing through 70-200 f/2.8 L IS USM or EF 50mm f/1.8 mkII is caught by Canon 5D More of me | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Multumesc pentru sfaturi. Tot incerc sa mai citesc pe ici pe colo ce mai prind. Aparatul il am de 2-3 sapt si de atunci am inceput sa fac poze. Nici nu am pretentie de galerie, poate am pus gresit titlul. Tocmai asta si vroiam, sa pun poze si sa imi spuneti ce pot modifica si ce pot sa mai invat de la voi. Va multumesc mult. Am mai facut aseara unele prin casa cu EV -2. La primele 2 cadre de mai sus, cele cu radacinile, am crezut au iesit ok, am vrut intentionat de alb-negru si sa iasa asa intunecate. Am retinut ce ai sus si o sa mai experimentez azi pe seara. Iti multumesc mult | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|