![]() |
| | #1 | ||
| Registered User Join Date: Dec 2005 | La inceput ! E bine ? ![]() Last edited by pogandarius; 13-05-2008 at 18:04. | ||
|
| | #3 | ||
| Registered User Join Date: Dec 2005 | Da, dar ce e bine? Ce iti place la ea, sau ce nu... ? Multumesc mult !
__________________ Nikon D80 + Nikkor 18-135mm f/3.5-5.6G ED-IF AFS DX + Nikkor AF-D 50mm f/1.8 + Giottos VT809 | ||
|
| | #4 | ||
| Asa ai intrebat, asa ti s-a raspuns. Eu vad o floare si o fantana. Daca ai vrut sa arati o floare si o fantana e ok, eu le vad !!! | |||
|
| | #5 | ||
| Registered User Join Date: Dec 2005 | Hmm ! Nu am vrut sa arat doar o floare si o fantana. Dar daca asta mi-a iesit...! As fi vrut comentarii pe marginea lor, mai constructive. Sant la inceput in fotografie. Asta e !
__________________ Nikon D80 + Nikkor 18-135mm f/3.5-5.6G ED-IF AFS DX + Nikkor AF-D 50mm f/1.8 + Giottos VT809 | ||
|
| | #6 | ||
| imi place nr 2 , dar parca putin cam mult spatiu lasat in dreapta sus , parca lipseste ceva [ imo ] . in rest imi plac unghiurile formate acolo. iar 1 nu sint prea ushor impresionat de flori din pacate... | |||
|
| | #7 | ||
| A doua e ok, da semne de incadrare, are linii, are curbe, dar linia dintre cer si pamant e prea pe mijloc, si tocmai din cauza asta pare ca lipseste ceva. Inspira singuratate si pustiu. Prima in schimb e doar o floare. | |||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|