![]() |
| | #21 | ||
| Quote:
De cat de mult sex poate fi vorba la 16 anisori???? Balele au legatura cu sexul? Sa zicem, sunt de acord, DAR, depravarea ce legatura are? Mie mi se pare ca incerci mult prea mult sa sochezi. Nu este cazul sa stii! Incearca sa exprimi poate lucruri similare daca asta te reprezinta dar mult mai natural!
__________________ I just stare at my desk, but it looks like I'm working. I do that for probably another hour after lunch too, I'd say in a given week I probably only do about fifteen minutes of real, actual, work. - Office Space - | |||
|
| | #22 | ||
| Daca "tristete, sumbru, gol" e ceea ce se intampla cu tine, nu crezi ca ar fi mai bine sa incerci sa TRECI de starea asta, decat sa arati la toata lumea ? Unii oameni poate apreciaza asa ceva, dar eu personal as pune fericirea mea inaintea ochilor unor necunoscuti. | |||
|
| | #23 | ||
| Fara suparare, dar ce faci tu se numeste kitsch. Degeaba incerci sa sochezi, e yuck Pune mana si studiaza tehnica foto + compozitie + lumina si incearca sa sochezi prin creativitate si bun gust. Sper ca nu am fost prea acru, prefer sa spun ce gandesc, decat sa perii. Sper sa iti ajute pe viitor sfatul meu.
__________________ PHOTO BLOG-> leave comments | |||
|
| | #24 | ||
| subscriu la Bravesoul | |||
|
| | #25 | ||
| AnneT, daca vrei sa reduci frecventa opiniilor sulfuroase, poti posta din cind in cind un apus de soare sau un macro cu o omida, luate de pe net; n-o sa se prinda nimeni ca nu-s ale tale. In capatul celalalt al opiniei mele e un miez de idee care zice ca mecanicul de autobaza este cu atit mai usor de socat cu cit este mai greu de trezit din letargia estetica in care se balaceste fericit. Adica o fi intentia laudabila, insa rezultatele vor intirzia sa apara. Poate ca ti-ar prinde bine sa sochezi cu adresa ceva mai precisa - daca te gindesti nitel, o sa intelegi ca un dialog al surzilor e ultimul lucru care te intereseaza. Sper sa nu sune prea ermetic ce-am avut de zis, ca nu-i. Vezi-ti de treaba, dar filtreaza-ti publicul.
__________________ Avant-Pop artists don't give a shit about your phony social reality either. "Once upon a time" doesn't interest us whether your setting is the past (historical fiction), the present (contemporary classics) or the future (cyberhype). | |||
|
| | #26 | ||
| stiller... lasa publicul, vreau sa aud toate parerile posibile... nu ma deranjeaza daca nu le place ce fac..in rest.. faza cu incadrare si toate regulile fotografiei pe care nu le respect... nu pot sa contrazic, asta e, incerc sa indrept. faza cu tristetea si ce sex poate sa fie la 16 ani... de tristete nu scap pt ca nu vreau kitsch, kitsch... o fi, dar am muncit la el. e al meu si ma madresc cu el ![]() asa.. "balele" si depravare din punct de vedere sexual. colajul ala reprezinta o curva, un monstru, ceva dizgratios. va pun si chestii bune si normale mai tarziu sau maine.. ca stiu sa fac si din alea, iar la macro pe flori si texturi diverse ma descurc chiar bine. | |||
|
| | #27 | ||
| Are ceva defecte, dar imi place. Cirese. | |||
|
| | #28 | ||
| daca te axai pe tema cirese, nu trebuiau ciresele in focus?
__________________ | Core2Duo E4500 @ 3ghz | 8600 GT | 2gb RAM Kingmax | | |||
|
| | #29 | ||
| bine bine. eu sunt satul de gandaci si floricele si apusuri de soare, si ceea ce faci tu mi se pare un inceput ok. de aici se poate evolua spre ceva bun. Ceea ce ma nedumereste este ideea "o curva, un monstru, ceva dizgratios" Pai cum domle (sau doamno)? o curva e un monstru? un monstru sau o curva trebuie sa fie dizgratios(oasa)? Mie imi placea si de Godzila si nu era nici curva nici dizgratioasa... si ce legatura au balele cu curva si cu monstrul? ![]() Eu cred ca daca voiai depravare trebuia sa mergi pana la capat: voma cu sange, seringi in vena, sperma prin par, etc Balele sunt cel mult dizgratioase (deci prea soft pt ce vrei tu sa exprimi).Nu te opri la jumatati de masura
__________________ Copilul intinde din leagan mainile dupa luna. In clipa cand simte ca luna i se refuza, el o vede frumoasa. Adineauri ea lucea doar. Caut Nokia 6300 furat. imei 354835023184352 | |||
|
| | #30 | ||
| Pai il las, dar nu te lasa el pe tine. Daca am interpretat corect ce ti-a scris marqq, cred ca iti spune cam acelasi lucru. Uite, fotografia cu cirese e chiar ok ca exemplu - sa zicem ca ai putea inlocui fundalul cu cirese cu unul in care un monstru dizgratios e ...pe cale sa socheze Adica abandoneaza socul explicit in favoarea sugestiei si a estompei, asa cum faci mai sus. Am o tema pentru tine, daca la un moment dat n-o sa ai altceva mai bun de facut:fotografie de grup cu doamnă
__________________ Avant-Pop artists don't give a shit about your phony social reality either. "Once upon a time" doesn't interest us whether your setting is the past (historical fiction), the present (contemporary classics) or the future (cyberhype). | |||
|
| | #31 | ||
| O sa incerc sa fac ce mi-ai sugerat stiller... pana atunci.. Prin Viata | |||
|
| | #32 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca | Combinatia titlu-imagine e foarte sugestiva la pozele tale, indiferent de ce zice o parte din "public". Mesajul e clar si asta e important. (discutii vor fi intotdeauna; de ex. un mesaj prea subtil lasa loc la prea multe interpretari, etc...) | ||
|
| | #33 | ||
| inteleg ca melcul e animalutzul tau ? :P dragutze idei, frumoase concepte... ma doare putin ca nah... sunt facute cu un P&S si au timp de expunere cam mare... nu-s sharp... ma rog, tari concepte, imi plac
__________________ Canon EOS 40D & 400D EF-S 17-55 f/2.8 IS USM, EF 50mm f/1.8 mk2, 70-200 f/2.8 L IS USM 430EX Speedlite + OmniBounce More of me | |||
|
| | #34 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca | Mie seria cu melcul imi sugereaza viteza cu care depasesti greutatile vietii...(nu sint doar niste poze cu un animalut...) | ||
|
| | #35 | ||
| ok, AnneT, acum sa incercam sa respectam regulamentul, macar partea tehnica privind dimensiunea maxima pozei de 200kB, ok ? : http://forum.computergames.ro/99-gal...erie-foto.html | |||
|
| | #36 | ||
| Registered User Join Date: Nov 2006 | Quote:
| ||
|
| | #37 | ||
| AnneT a facut greseala sa spuna cati ani are - dand un pretext lupilor moralisti ai forumului, (vizibil deranjati pt. ca in lumea lor plictisitoare dar "sigura" cu floricele colorate, pasararele si domnisoare de pension cineva a indraznit sa propuna si "altceva") de a se lega de varsta si de cine stie ce discrepante intre opera si autor. Stimati critici, suntem intr-o sectiune a forumului unde se discuta "produsul artistic" , nu mana care l-a facut... e total irelevanta varsta autorului, preocuparile, daca a fost tinut sau nu in brate cand era mic, sau nr. de la pantof.
__________________ 1964 Volkswagen "Typ 1" 1200 1965 Volkswagen "Typ 1" 1200 | |||
|
| | #38 | ||
| Multumes Komissar. Si acum un set nou nout... facut acum vreo ora. Am nevoie de putin ajutor la ce culori sa folosesc. Nu ma incanta astea. L.E.: Le-am facut mai micute... ca sa aiba sub 200kB 1. Stop! 2. Oglinda... 3. Distractie Last edited by AnneT; 27-06-2008 at 22:40. | |||
|
| | #39 | ||
| oare sunt singurul care nu gaseste artisticul aici?
__________________ Save water. Shower with your gilrfriend. | |||
|
| | #40 | ||
| pozele acestea mi se par de a dreptul dezgustatoare, sunt de un prost gust, sincer nu stiu ce sa cred Cvlad sincer nici eu nu inteleg ... e intre ceva misticism, satanism ... emo ? dar nu cred ca e arta, probabil vrei sa devii make-up artist in filme horror ? nu stiu Last edited by kork; 28-06-2008 at 12:48. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|