Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Foto > Galerii Foto

Notices

Căutare produse PC Garage: Şterge căutarea

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 21-08-2008, 20:39   #61 (permalink)
Moderator

kork's Avatar

Marqq, esti suspect de bucuros.

.-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- --

kork is offline    Reply With Quote
Old 21-08-2008, 21:00   #62 (permalink)
Registered User

marqq's Avatar

si modest..

marqq is offline    Reply With Quote
Old 21-08-2008, 22:34   #63 (permalink)
Registered User

recunosc ca nu ma prind ce reprezinta poza aia. adica ce ar vrea sa transmita.

Mandea is offline    Reply With Quote
Old 22-08-2008, 00:01   #64 (permalink)
Mir
Super Moderator

Mir's Avatar

SIncer, imi era rusine sa recunosc ca nici eu nu ma prind ce vrea sa transmita imaginea, dar acum am prins curaj ca nu sunt singurul...
Oricum, compozitional e slaba, un triptic nu prea inspirat...Mai bine imaginile din trecut.

Ca fotograf, cand vad o imagine buna primul sentiment e de oarecare invidie, ca nu am fost eu primul care am avut ideea, inspiratia sau tehica sa fac acea imagine. In fata acesteia nu s-a intamplat acst lucru.

Mir is offline    Reply With Quote
Old 22-08-2008, 00:31   #65 (permalink)
Registered User

"dragut" off-topic kork, marqq...
Mir, Mandea.
Stiu ca nu e cel mai reusit colaj, stiu.
Ideea. Ideea e ca m-am saturat sa ma atasez de oameni si sa fac pentru ei tot ce e mai bine, ca ei sa nu faca nimic pentru mine. Asa ca dau dragoste cu portia.

AnneT is offline    Reply With Quote
Old 22-08-2008, 01:17   #66 (permalink)
Mir
Super Moderator

Mir's Avatar

pai si atunci ce cauta steaua satanica in cel mai bun punct ( la intersectia treimilor ) din imagine, plus ca e in focus, si " portia" adica ruleta nu e in focus, adica nu e subiectul...
M-am tot gandit ce treab are satana cu restul pozei, cu ruleta...si nu reuseam sa fac nicio asociere...

Old 22-08-2008, 08:45   #67 (permalink)
Registered User

mie poza aia nu imi trezeste nicio asociere cu dragostea, dar ma rog, fiecare cu dragostea lui

Mandea is offline    Reply With Quote
Old 22-08-2008, 09:13   #68 (permalink)
raz

raz's Avatar

Quote:
Originally Posted by Mir View Post
pai si atunci ce cauta steaua satanica in cel mai bun punct ( la intersectia treimilor ) din imagine, plus ca e in focus, si " portia" adica ruleta nu e in focus, adica nu e subiectul...
M-am tot gandit ce treab are satana cu restul pozei, cu ruleta...si nu reuseam sa fac nicio asociere...
poate vrea sa spuna : "satanistii can feel love, too " ?

raz is offline    Reply With Quote
Old 22-08-2008, 13:28   #69 (permalink)
Registered User

Chiar daca ironic, raz a dat un raspuns destul de aproape de adevar.

Old 22-08-2008, 14:37   #70 (permalink)
Mir
Super Moderator

Mir's Avatar

a, gata, m-am prins... am facut cam greu legatura, e exact ce spune crestinismul. satana nu poate face un "bine" dezinteresat, asteapta intotdeauna ceva ca plata/rasplata . Iti da cu portia, dar trebuie sa platesti pentru asta ! corect ?

Old 14-10-2008, 23:18   #71 (permalink)
Registered User

Revin cu set nou de poze.
Sper sa va placa la fel de mult pe cat imi plac mie
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	cg1.jpg
Views:	63
Size:	397.8 KB
ID:	394413   Click image for larger version

Name:	cg2.jpg
Views:	54
Size:	374.8 KB
ID:	394414   Click image for larger version

Name:	cg3.jpg
Views:	63
Size:	358.1 KB
ID:	394415   Click image for larger version

Name:	cg4.jpg
Views:	56
Size:	392.2 KB
ID:	394416  

Old 15-10-2008, 01:27   #72 (permalink)
Registered User

Recunosc sincer ca atunci cand am vazut primul film cu bampiri mi-a fost frica. Nu aveam buletin la ora aia. M-am gandit destul de mult la respectivele simboluri, am citit si am vazut si alte filme de atunci. Acuma consider totul o prostie si o pierdere de timp.
Din acest punct de vedere, pozele de mai sus nu sunt arta, ci un fetis. Deoarece in general suntem ceea ce gandim, sa ajungi sa iti desenezi o cruce intoarsa pe frunte este mult mai naspa decat sa-i plictisesti pe altii cu closeupuri de flori si macro cu albine.
Morala e ca nu apreciez mesajul. Daca dai la o parte makeupul, raman niste poze interesante doar in ideea ca si le-a facut singura... cred ca e mai dificil sa compui cadrul cand camera e la juma de metru pe trepied.
Scuze anticipat daca deranjez pe cineva, my 2 cents.

ghrt is offline    Reply With Quote
Old 15-10-2008, 02:00   #73 (permalink)
Banned

You silly little emo, you.

Ai exagerat SERIOS in aplicarea culorii ochiului ultimei poze. De fapt, si in cea de-a doua. Do something, e kitsch!!!

In rest, ai potential. Macar nu pozezi garoafe si libelule. Sau, daca le pozezi, macar nu le pui acilea.

Marius86 is offline    Reply With Quote
Old 15-10-2008, 09:35   #74 (permalink)
Registered User

Prima e singura care mi se pare ok. Restu-s exagerate. Nu ma misca deloc. Nu stiu daca-s in masura sa comentez pozele facute de altii, dar majoritatea de pe galeria ta imi par facute din teribilism si nevoia de atentie. Imi cer scuze daca te-am jignit.

detrei is offline    Reply With Quote
Old 15-10-2008, 10:27   #75 (permalink)
Registered User

devorator's Avatar

Comentarii poate sa citeasca si scrie oricine. Pana la a aprecia arta dintr-o creatie e un drum la fel de lung ca ala strabatut de ideile voastre despre fotografie. Ma asteptam ca unii dintre voi sa fie mai cooperanti si mai plini de intelegere. Ceea ce face AnneT nu se numeste (inca) arta. Dar ceea ce voi comentati cu atata ardoare cu siguranta nu o vor ajuta sa devina artist. Ma refer aici la Mir. Pacat.

GG AnneT!

Respect...

...pe cine ma respecta!

devorator is offline    Reply With Quote
Old 15-10-2008, 10:42   #76 (permalink)
Registered User

Megalomaniac's Avatar

Incearca sa ne spui si mesajul din spatele pozei 3. Crucea intoarsa tatuata/arsa pe frunte s-a mai facut, pata de arsura ce vrea sa semnifice? Stigmat vs. stigmata? Sau e de sanchi...

Megalomaniac is offline    Reply With Quote
Old 15-10-2008, 10:48   #77 (permalink)
Registered User

kiphtea69's Avatar

Cu toate ca acest thread tinde sa devina unul moralist ma alatur si eu "conservatorilor". Un fotograf e liber sa se axeze pe un gen de fotografie ce i se potriveste sau sa diversifice. Fiind vorba de chestii oculte poate avea o oarecare latura "exotica" pentru multi. Multi se feresc sa critice ceva "aparte" pentru a nu fi judecati la randul lor ca necunoscatori. Mie spre exemplu textura pielii nu-mi exprima in niciuna din fotografii ideea cuprinsa in acea compozitie.
Lucrul ce ingrijoreaza pe toata lumea (cel putin asa mi se pare) este ca aceasta introvertire este constant spre latura trista. Nu sunt de acord nici cu George care sugereaza numai fericire, zambete, bezele si iepurasi roz, insa mi se pare imposibil ca atunci cand iti documentezi prin fotografii starea interioara pe o perioada mai lunga de timp sa nu apara acolo si o raza de fericire, bucurie, umor chiar si satira, exceptand cazul in care tu-ti doresti sa fii trista tot timpul. Sa nu mai lungesc vorba, stay away from roof-tops, sharp objects and fire arms, nu de alta dar viata e chiar frumoasa daca stii unde sa privesti.

kiphtea69 is offline    Reply With Quote
Old 15-10-2008, 17:54   #78 (permalink)
Registered User

andyxpertul's Avatar

cu parere de rau spun RIP acestui thread... la un mom. incepuse sa-mi placa (pe la ciresele alea si melcul ala, parca...).
Anne, felicitari ca iti place fotografia, bravo ca vrei sa te exprimi prin ea. Felicitari deasemenea ca te chinui cu adevarat MULT pt a scoate cadrele alea.

Din punctul meu de vedere, o poza este OK in momentul in care "misca" o masa critica de oameni. Din perspectiva mea, nici nu te apropii de masa aceea critica, eshti chiar pe mica minoritate a userilor axata... o nisa foarte ingusta din pacate.
Fotografia, ca forma de exprimare publica nu cauta nise foarte inguste, ci cauta "segmente" pe care sa inoveze. Pe nisa ta mult prea ingusta faci treaba buna... probabil sunt putini cei care-si fac auto-portrete si se macheaza atat de convingator si transmit atat de mare/multa "durere" (asta vad eu). Nu mai spun de chestii care mie mi se par legate de psihic mai degraba (si nu-i de bine deloc !!).

Obiectiv, analizand ultimele tale cadre, prima este ok, are subiectul bine definit, ai o diagonalizare buna, contrast bun, DOF ok... iar non-tehnic imi transmite ceva lasciv, ceva pasional, iar asta imi place. Poti sa fii atenta la temperatura surselor de lumina, ai ceva probleme la WB pe buza superioara.
celelalte cadre sunt neglijent incadrate, prea incarcate (mai ales cromatic) si post-procesate mult prea mult... deranjeaza. Atentie la incadrare, incearca sa nu tai varful nasului, incearca sa tragi portrete mai tele putin decat ultra-wide care deformeaza urat... incearca sa tragi cadre mai drepte... fatza umana e plina de triunghiuri, linii, cercuri, proportii... las-o cat mai dreapta, altfel iese ceva urat. Poti sa inclini putin capul, dar cand ai TOATA expresia pentru a transmite fie melancolie, fie putere, brutalitate, etc. Daca decupezi din fatza si lasi doar juma' de nas, un ochi si un colt de buza... cu ceva fire de par incurcate pe fatza... si mai si inclini cadrul, iese un fiasco mult prea incarcat si fara o compozitie clara...

keep up the good work si imi cer scuze ca nu ma mai uit pe threadul asta, pur si simplu nu pot aprecia nisa asta de fotografie.

PS: sa nu credeti ca nu-mi place fotografia "macabra", stil "tenebru", gri si negru, incarcat cu semne si elemente "grele"... dar cadrele tale n-au nicio treaba cu asta Da pe google "horror photography" sau "cemetery portraits"

andyxpertul is offline    Reply With Quote
Old 15-10-2008, 21:03   #79 (permalink)
Registered User

Ma amuzati teribil. Multumesc ca totusi va chinuiti sa comentati.
Prin fotografiile astea chiar nu am vrut sa exprim vreun pic de durere. Doar amuzament si dorinta. Cat despre problemele pe care considerati ca le am(la cele cu capul ma refer)... ah... dar multumesc ca imi spuneti asta. nu as vrea in veci sa fiu la fel de incuiata precum sunt unii dintre voi. V-am jignit? Imi cer scuze.

@kiphtea69: stau departe de acoperisuri. Nu sunt si nu voi ajunge emo. Viata imi place, o savurez din plin. Chiar asa... cu "tristetea" exprimata prin poze.
@andyexpertul: iti multumesc doar pentru partea serioasa de comentariu(asteptam asa ceva de la mai multa lume). Am inteles ca la a 2-a fotografie te-a deranjat mult incadrarea... da, faptul ca am taiat nasul este enervant... in rest deformarea figurii mi se pare interesanta

@Megalomaniac: "pata de arsura" este pusa pentru a scoate in evidenta crucea. Atat

In rest consider ca o fotografie este suficient sa fie frumoasa/interesanta. Este frumos ca o fotografie sa fie precum o pictura. Abstracta. E mai placut sa pui mintea oamenlor la incercare decat sa faci ceva ce sa poata pricepe oricine... plictisitor sa faci asta.. nu?

Si pentru delectarea urechilor voastre cu ceva ce ma inspira:

Old 15-10-2008, 22:46   #80 (permalink)
Registered User

Mutirips's Avatar

Uite o serie pe care nu o stiu (?!?).

Interesante comentarile de mai devreme... Vreau sa ma leg intai de procesare.... Ce naiba mai, poti mai mult. Albastrul ochilor are un contrast MULT prea mare fata de restul imaginii si distrage in mod neplacut atentia + ca e prea artificial. apoi ai exagerat putin in contrastul general, stiu, din cauza monitorului. Doua solutii.... ori bagi contrast mai putin decat vezi tu ca ar arata bine, ori scazi contrastul monitorului din setarile lui, desi te-ai obijnuit cu el asa si ti se pare aiurea.

Prima fotografie e cea mai ok dintre toate... exprima senzualitate si asa cum ai vrut tu sa spui, dorinta.

A 2-a... era mai ok daca nu taiai din nas... parca se termina prea brusc si nu curge privirea mai departe.

A 3-a... hmmm... make-up 70% Photoshop :P si incepi sa o faci bine, fara "urme". Iar al 2-lea punct... de la baza nasului... nu prea e bine sa fie acolo, discutam mai multe in particular.

A 4-a.... Incearca selectie cu feather pt. ochi... se vad urme de brush. In rest...... "praf de stele :P"

Mutirips is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Foto > Galerii Foto

Thread Tools

Posting Rules