![]() |
| | #1 | ||
| AxA - 2008 Salutari tuturor, revin dupa o oarecare absenta in zona. Abia acum imi dau seama ca am sarit topicul 2007 asa ca primele poze din acest thread vor fi dintre cele facutein 2007, dupa ce mi s-a stricat 300d-ul. Asadar, sunt primele poze cu noul (pe vremea aia) 40d (de care inca ma bucur temeinic)... Asta ar fi prima selectie, revin ulterior cu altele, enjoy. 1: Culoare 2: Lumina 3: Liniste 4: Viteza 5: Timp
__________________ "no doubt some chimp will soon complain that its traditions are disappearing under the steamroller of human cultural imperialism" | |||
|
| | #2 | ||
| O zi gri...
__________________ "no doubt some chimp will soon complain that its traditions are disappearing under the steamroller of human cultural imperialism" | |||
|
| | #3 | ||
| cu ce obiectiv ai facut fotografiile din prima serie ? in special a 4-a. | |||
|
| | #4 | ||
|
|
| | #5 | ||
| Atmosfera de noapte. (toate sunt executate din mana, cu IS, nu aveam trepiedul la mine...)
|
| | #6 | ||
| Catch me if you can
|
| | #7 | ||
| Quote:
__________________ Cine se scoala de dimineata, casca toata ziua si se culca mai devreme. | |||
|
| | #8 | ||
| Multumesc pentru aprecieri. O noua serie: "Vintage Cars"
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|