![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| n0iz3 - pixels of my life
Incerc si eu sa intru in lumea magica a fotografiei ![]() cateva mostre din ce am facut pana acum: http://www.flickr.com/photos/n0iz3/s...7605272348054/ majoritatea sunt facute cu un aparat destul de vechi, dar cu lentile foarte bune: Minolta Z1 3.2 mpx Despre prelucrare ce sa spun.. am modificat decat contrastul la cateva dintre poze, tocmai datorita aparatului care nu are foarte multe setari manuale. Astept critici
__________________ Smile. It makes everybody wonder what you`re up to. ![]() Tel: 0745625284 / 0731111105 YM: n0iz3 E-mail:n0iz3@yahoo.com ![]() Dezvoltare magazine online, promovare, strategii marketing. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
daca vrei poti lua un sony P&S ieftin si ai rezultate similare: saturatie mare, fortzat albastrul, roshu puternic... sunt ok unele cadre nu cred ca merita chiar galerie pt ele... incearca o "masa de disecat fotografii" mai intai cu 2-3 cadre
__________________ Light from 430EX triggered by CactusV2 passing through 70-200 f/2.8 L IS USM or EF 50mm f/1.8 mkII is caught by Canon 5D More of me | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
nu am vrut sa mai incarc serverul si le aveam puse pe flickr deja.. de`asta am pus link`ul direct. da, imi plac ganganiile prin natura facultatii ![]() imi plac macro`urile in general.
__________________ Smile. It makes everybody wonder what you`re up to. ![]() Tel: 0745625284 / 0731111105 YM: n0iz3 E-mail:n0iz3@yahoo.com ![]() Dezvoltare magazine online, promovare, strategii marketing. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|