![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Inceput.Un mic colt.
Ok,sa incep cu ceva simplu.Copaci,drumuri si gropi in pamant n-am.Din cate am vazut mai toata lumea pozeaza astfel de lucruri iar pe mine chiar nu ma atrage genul respectiv de fotografie.Aparatul e un D40 cu obiectivul standard de 18-55mm iar nivelul meu de experienta f. redus. Prima poza e cea originala.Am ajustat o idee contrastul si luminozitatea. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
mda alege una sg. care te impresioneaza mai mult si las-o doar pe aia postata in alta ordine de idei... florile sunt cam centrate, te scapa triunghiul facut cu vaza si o regula putin uitata a raportului de aur care practic aduce "liniile importante" de la regula treimii undeva mai spre centru; deci tu ti-ai plasat subiectul dupa un raport de aur in cadru si ai si acel triunghi. hmmmm, totusi mergea incadrat un pic mai de jos sa nu ai atata spatiu gol, sau din acelasi unghi, dar mai strans putin si cu un DOF mult mai ingust. Pacat ca lentila de kit n-are 2.8 la focala aia
__________________ Light from 430EX triggered by CactusV2 passing through 70-200 f/2.8 L IS USM or EF 50mm f/1.8 mkII is caught by Canon 5D More of me | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Sincer cel mai mult mi-a placut a 3-a dar find asa editata n-am stiut daca chiar s-ar incadra ca fiind fotografie tipica(la regulament n-am vazut nimic mentionat asa ca am interpretat astfel situatia). Una cu lego people.
__________________ Nikon D700 | Nikon D40 | Nikon 24-70mm f/2.8 | Sigma 50mm f/1.4 Cumpar Diablo Battle Chest | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Quote:
), ai un pic cam mult noise pt D40-ul ala sau culorile mi se par cam ciudate
| |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
l-ai saturat foarte mult, s-a pierdut informatie la greu ai luft mult prea mare DOF prea ingust, nu disting foarte clar subiectul poate pe o diagonala pozitiva ar fi dat mai bine... adica marul pus in punctul C (dreapta sus), sa "fuga" ochii mai usor pe el
__________________ Light from 430EX triggered by CactusV2 passing through 70-200 f/2.8 L IS USM or EF 50mm f/1.8 mkII is caught by Canon 5D More of me | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
A iesit exact cum mi-am dorit. ![]() Ma descurc si eu cum pot.Mi-as dori sa am iluminare mai controlata si spatiu de lucru mai extins.O sa mai pun si altele cu omuletii din lego cand o sa-mi fac putin timp sa le editez. Sper sa mai primesc aprecieri.
__________________ Nikon D700 | Nikon D40 | Nikon 24-70mm f/2.8 | Sigma 50mm f/1.4 Cumpar Diablo Battle Chest | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Paris,La Defense,de pe Grande Arche.
|
| | #8 (permalink) | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Imi place aia de la Paris, pe ultima nu o inteleg, si e si cam stramba. ![]() Cea cu lego e mult prea saturata si pentru gustul meu, dar treaba cu saturarea e o faza normala.
__________________ galerie foto | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Mersi pt. reply. Ultima nu stiu de ce ti se pare inclinata.Am verificat si are undeva intre 0.2 si 0.5 grade inclinatia.
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Ceva wb.
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|