![]() |
| | #9 (permalink) | ||
|
bordura este f simplu de facut(in ph desigur)...ctrl+alt+c...selectezi cat de mare vrei sa fie(in inch,pixeli,cm etc) si culoarea(o sa iti apara o fereastra cu chestiile astea)...cam asta este tot..apoi daca vrei sa mai adaugi alta bordura(cum am facut mai sus) repeti procedeul peste poza cu bordura deja facuta...bafta
__________________ Canon 350D/ 18-55/ T 70-300 | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
daca tot a trecut prin PS puternic, fa un layer doar cu pisica, iar in spate fa-i ceva sa estompezi din hatzish. Un blur gradual, tai din highlights, scazi contrastul, orice... imi place cum e surprinsa, poate d-aia si merita mai multa aranjare
__________________ Light from 430EX triggered by CactusV2 passing through 70-200 f/2.8 L IS USM or EF 50mm f/1.8 mkII is caught by Canon 5D More of me | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
nah, eu cam asha o vad, sa iasa mai mult in evidenta matza :P n-am ce faca spre margini pt ca deja are vignetare puternica, la fel si cu incadrarea, dar sunt ok, nu-i panica...
__________________ Light from 430EX triggered by CactusV2 passing through 70-200 f/2.8 L IS USM or EF 50mm f/1.8 mkII is caught by Canon 5D More of me | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|