![]() |
| | #181 | ||
| Fara cuvinte... despre toata galeria. Nu vizitez de mult timp forumul asta, dar acum am ajuns sa intru in fiecare zi... sa vad daca ai mai adaugat ceva la galerie. Imi plac foarte mult toate. Felicitari!!!! ![]() | |||
|
| | #182 | ||
| Merci frumos tuturor ! Tete, Intreaba ! sau ce gasesti ca e in neregula ? | |||
|
| | #183 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2004 | Salut Vroiam sa te intreb de ureche, chiar ai vrut sa o lasi asa sau? In rest imi place.
__________________ !away | ||
|
| | #184 | ||
| Felicitari, au iesit foarte bine fotografiile de studio. Imi place mai ales ultima. Am vazut de curand niste fotografii de studio super tari. Faza e ca tipul avea studioul intr-o camera din casa si nu folosea nici un fel de lumini dedicate ci doar blitz-uri wireless (sau IR cred la Canon). M-a cam pus pe ganduri ![]() Oricum, sunt curios si eu sa stiu in ce consta aranjatul unui studio minimal, nu de alta dar am un pod la etaj in care nu se intampla nimic deocamdata..
__________________ "nulus quique credit aliquid, nii prius cogitaverit credendum" - "nimeni nu crede ceva daca nu gandeste mai intai ca trebuie crezut" - De praedestinatione sanctorum,II,5 Galerie Foto | |||
|
| | #185 | ||
| Cris, pai e cam greu cu bltzuri wireless ( cel putin la canon ) pt ca nu prea poti seta puterea. Doar pe cele scumpe, pe 550EX si 580EX ( nu pe 380 si 420 EX ), iar alea sunt asa de scumpe incat iti poti permite unele mult mai puternice cu control manual.....si nici nu folosesti fir, se declansaza wireless de la unul la altul prin fotocelule, iar pe aparat pui un emitator simplu, de fapt un blitz mic cu filtru IR ... Te invit pe la mine sa vezi cum merg si sa-ti dau toate detaliile. | |||
|
| | #186 | ||
| Quote:
__________________ "nulus quique credit aliquid, nii prius cogitaverit credendum" - "nimeni nu crede ceva daca nu gandeste mai intai ca trebuie crezut" - De praedestinatione sanctorum,II,5 Galerie Foto | |||
|
| | #187 | ||
| Quote:
Acum depinde insa si ce modele ai ca nu este valabil la toate. Lucram la Canon helpdesk deci cam stiu meserie (am vazut ca ai Canon). Tot pe 300D lucrezi? Nu te bate un gand la 20D?
__________________ Daca voi nu sunteti mai inteligenti ca mine nu e vina mea Proud pig of THE PIG LEAGUE | |||
|
| | #188 | ||
| Am deja 20D . Da, depinde de modelul de blitz.... dar la astea nu e asa :http://www.f64.ro/det.php?id=358&pid=1817 | |||
|
| | #189 | ||
| Quote:
Acele blitz-uri cum le legi la camera? Tot wireless cu IR sau direct la camera? Ma mira totusi ca nu ai optat pentru un Nikon...
__________________ Daca voi nu sunteti mai inteligenti ca mine nu e vina mea Proud pig of THE PIG LEAGUE | |||
|
| | #190 | ||
| Nu ai de ce sa-ti ceri scuze.... Blitzul acela merge si wireless cu IR ( practic o fotocelula, deci merge declansat si ca slave de catre alte blitzuri ), dar se poate decupla fotocelula si este dotat cu cablu standard PC. Am optat pt Canon din cateva motive. 1. Cand am trecut pe DSLR singura varianta pe care mi-o permiteam era 300D ( Sub 1000 USD ), urmatoarele modele, cel mai ieftin Nikon si Canon 10D erau peste 1600 USD. 2. Aveam deja Canon G3 si blitz dedicat, deci puteam folosi acumulatorul si blitzul la noul DSLR. 3. Ma saturasem de zgomotul de senzor mic si voiam ceva cu zgomot cat mai mic si ISO de asemenea mic. Nikon nu corespundea la vremea aceea ( ISO 200 minim si zgomot putin de tot mai mare ) 4. Cumparasem deja ( inaintea aparatului ), de ocazie, foarte ieftin 50mm f:1.8 ![]() | |||
|
| | #191 | ||
| Quote:
2. Sunt sigur ca ar fi mers si pe Nikon 3. Depinde pana la urma si cu ce camera ai comparat. Intr-adevar era la un pret destul de mic dar si optiunile pentru el erau destule de limitate, mai ales cu acea celebra optiune pe care o cerea toata lumea (if you know what I mean)
|
| | #192 | ||
| 1. - 2. Pai cum sa mearga Blitzul EX pe Nikon ? si acumulatorul BP 511 ????? 3. Pai am avut Sony 717 si Canon G3. dara am comparat zgomotul lui 300D cu D100 si ce mai exista atunci..... 300D avea mai putin ![]() | |||
|
| | #193 | ||
| Quote:
Poate ca pana la urma eu lucrand la HelpDesk am si auzit mai multi care se plangeau decat care ziceau ceva de bine. Nu te bagi la 1DsMarkII ? :P
|
| | #194 | ||
| Stai putin. Am zis blitz dedicat, deci din cel care discuta cu aparatul expunerea si alte chestii. Nu merge Canon-ul pe Nikon, au cu totul alt protocol de comunicatie, nici macar in mod manual. Merg doar cele vechi cu un singur contact central, care nu comunica cu aparatul in nici un fel. preiau doar contactul de declansare si atat. Da, exista spre exemplu Blitzuri Sigma ( sa zicem 500 DG Super ), construit in varianta atat pentru Canon cat si pentru Nikon, dar nici macat in acest caz nu poti folosi modelul construit pt aparate Canon pe un Nikon.....sunt diferite E normal ca la service-uri sa-i auzi numai pe cei care se plang. Asta e valabil pentru orice firma. Nici un client nu o sa te sune sa laude ce bine ii merge aparatul ! ![]() Nu, inca nu ma bag la seria 1. E prea scump pentru cat castig din foto momentan. | |||
|
| | #195 | ||
| Quote:
Exista blitz-uri gen Metz (eu stiu de la nemti) care merg si in sincronizare cu aparatele Canon
|
| | #196 | ||
| Da, exista Metz-uri asa cum zici, acelasi exemplu am dat si eu cu Sigma, Dar Metz-urile facute pentru Canon nu merg pe Nikon si invers.... OK. Hai sa incetam discutia aici, daca vrei deschide un topic pe foto despre blitzuri & stuff. Aici este totusi o galerie, nu thread de discutii tehnice. Last edited by Mir; 25-11-2005 at 15:36. | |||
|
| | #197 | ||
| nu am f mult timp acum sa scriu si scuze ca sunt oarecum offtopic dar omule chiar ai ceva. Rar vad poze care sa transmita ceva si ale tale chiar fac asta. Very solid work. Keep up the good work... | |||
|
| | #198 | ||
| Sculptura Lenta Fara photoshop. | |||
|
| | #199 | ||
| Foarte bine gandita, o idee de nota 10 si realizare pe masura. Felicitari! | |||
|
| | #200 | ||
| Quote:
Initial ma gindeam ca e o greseala ca ai lasat usa aceea deschisa in fundal> dar am mai privit si acum mi se pare chiar sugestiv, cel putin mie imi da mai multa libertate in interpretare (fara sa fiu abuziv, domnu' Eco )
__________________ HAYABUSA | |||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|