![]() |
| | #221 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2004 | Quote:
__________________ !away | ||
|
| | #222 | ||
| Quote:
| |||
|
| | #223 | ||
| Ok, ok, deschide un thread pe acesta tema pe foto, nu pe galerii. daca ai o intrebare peronala catre cineva se foloseste PM-ul. Functia RESIZE o au multe softui de prelucrare, daca la asta te referi. | |||
|
| | #224 | ||
| Mir, la multi ani! ![]()
__________________ Ma iubesc ![]() Imi iubesc buzele Zambetul. Al doilea lucru superb pe care-l poate face o femeie cu buzele. Last edited by florina; 21-02-2006 at 07:19. | |||
|
| | #225 | ||
| Iti multumesc frumos, florina !!! ![]() | |||
|
| | #226 | ||
| La multi ani, cu intarziere de o zi...!
__________________ Viata pe Terra e costisitoare, insa asigura o excursie gratuita in jurul Soarelui | |||
|
| | #227 | ||
| Merci ! Sudiou de lumina si alcool ![]() | |||
|
| | #229 | ||
| Winter Spring 50mm f1.8 @ 1.8, manual focus ( distanta minima ), blitz pe cerul noptii fulguind la inceput de primavara | |||
|
| | #230 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2001 | Nu am crezut niciodata ca privind niste poze pot sa ma simt atat de bine. E clar ca ai un talent special de a vedea in lucruri marunte altceva. Este excelent ca le dai si un nume ca o mica sugestie a ceea ce ai vazut tu in momentul ala si eventual in urma prelucrarii. Eu nu ma pricep deloc la aparate foto. O mica intrebare cu un Cannon A620 poti sa faci fotografii la o calitate cat de cat apropiata. Nu iau in calcul prelucrarile tale ulterioare. Ar fi interesant daca ti le-ai semna intr-un mod la fel de original. Multumesc, Maze
__________________ .... vremurile sunt aproape... | ||
|
| | #231 | ||
| Iti multumesc ! Da, desigur. Si cu A620 vei putea face astfel de imagini din punct de vedere tehnic in 95% din situatii. Rar cand am avut nevoie de diafragma mai deschisa si DOF mai ingust, cum ar fi imaginea de mai sus unde am specificat clar tehnica folosita. Last edited by Mir; 19-03-2006 at 11:29. | |||
|
| | #232 | ||
| Mir... eshti tare, ce pot sa zic... Ai publicat ceva in vre-o revista? Keep up the good work!!! ![]()
__________________ Are they really out there?.... | |||
|
| | #233 | ||
| Quote:
![]()
__________________ [AsRock Wolfdale1333 GLAN/M2][Pentium Dual Core E2180@2800Mhz][Dual Core Stock Cooler] [Gainward Bliss nVidia 8600GT GLH 750/1650/2100 256ddr3 1.0ns][2*1GB Kingmax DDR2 800MHz] [WD800JD-00JNA0 80GB SATA + WD2000JD-00HBB0 200GB SATA][DVDRW LG GSA-H10A] [Creative Sound Blaster Audigy SE][Genius 5.1 Home Theater 120W][EIZO F730 19" CRT] | |||
|
| | #235 | ||
| Flallen, merci mult de tot ! 42, a fost mai sharp am mai redus ...acum mi se parea OK. Altii zic dimpotriva..ca e prea soft... ce sa mai cred ? : http://www.badorgood.com/detail.php?id=53585 Iar acum: "Lolek si... Bokeh" | |||
|
| | #237 | ||
| Canon EF 50mm f1.8 la 1.8 Din RAW se repare sharp-ul destul de bine. Pana si imagnea la fullrez arata foarte bine. | |||
|
| | #238 | ||
| Felicitari pentru lucrari, e frumos sa vezi ca mai exista oameni care se preocupa de fotografie. O vreme am facut si eu poze dar acum nu am mai prea avut timp. Plus ca 300Dul cu care am lucrat a s-a stricat (o balama de la unul dintre electromotoarele care deschid perdeaua s-a rupt si a indoit o fanta de la jaluzea) si a trebuit trimis in Budapesta la reparatii - 250Eu amenda pentru un rahat. Nici o problema - 350D e pe vine ![]() Bafta si sper sa mai vedem si alte lucrari, de ce nu, din ce in ce mai bune ![]() | |||
|
| | #239 | ||
| merci frumos !!! m-am zapacit si eu cu bokeh-ul asta ... ![]() Au asa un aer de parca sunt in relief pozele.... " ia Ridikia, neamuleeeee !!! " | |||
|
| | #240 | ||
| Frumos. Si bokehul ce obiectiv l-a "pictat" asa? ![]() | |||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|