![]() |
| | #281 | ||
| Image - Canvas Size?
__________________ worth dying for. worth killing for. worth going to hell for. | |||
|
| | #282 | ||
| Exact cum zice amelia. la IMAGE > Canvas Size, alegi in "pixeli" , bifezi casuta cu "relative" alegi culoarea de jos, si pui cati pixeli vrei pe margine ( la dunga subtire eu aleg 2 pixeli ) apoi repeti pt cea lata cateva zeci de pixeli cu alta culoare....si asa mai departe, dupa gust ![]() | |||
|
| | #283 | ||
| Cred ca am reusittt!!!! si ce m-am chinuit dupe ce am citit primul sfat sa fac un dreptunghi in jurul fotografiei dupa ce i-am aplicat si un canvas apoi am citit la Mir si it all came clear to me ![]() Edit ![]() L.E. - dar am citit intr-o galerie... Droppy parca e user-ul ca i-ati atras atentia deoarece si-a deschis galerie si era incepator.... un user i-a zis chiar ca daca are "sub 5000 de declanshari" ar trebui sa ii fie rusine ca si-a deschis galerie )...sigur... eu am aproximativ 4.000 doar cu actualul aparat... oare e o "scuza" ? ![]() Sau sa imi fie rusine? P.S. "Plimbare prin verde" - care este preferata mea - imi aduce aminte de filmul "Liceenii" (&Rock&Roll) Last edited by tonyto333; 15-08-2006 at 21:22. | |||
|
| | #284 | ||
| dap. ai reusit. Bravo. poti sa-ti deschizi galeria ta... | |||
|
| | #285 | ||
| Quote:
..poti sa ti incepi o galerie chiar cu 10 declansari, scopul e sa evoluezi si sa te uiti in urma si sa ti dai seama de unde ai plecat si daca esti tot la nivelul ala sau nu. Asta a rfi scopul unei galerii aici, problema e sa nu ti faci expozitie deocamdata ) . Multa bafta. ps: mersi ca ai trecut pe la mine si ai citit ![]()
__________________ Canon 510-prima iubire KM Dynax 5D-kit, 135mm f2/8 AF - iubire mare , neagra, grea. 50mm 1.7- iubire mica si simpatica 24mm 2.8- it rocks! | |||
|
| | #286 | ||
| Mai pui neste poze sa mai vada si ochiu' nostru? vad ca de 16 zile nu ai mai postat nici o poza ![]() | |||
|
| | #287 | ||
| Primele doua mi se par foarte bune, au acel je ne sais quoi. Nu as vrea sa te supar, si nici pe aplaudacii de mai sus, dar celelalte doua mi se par slabe comparativ cu primele, desi tehnic sunt foarte ok. La a treia de exemplu, nu cred ca deranjeaza atat de tare umbra cat iluminarea dubioasa data de blitz a fundalului. In plus, mi se pare un cliseu abordat de prea multe ori femeia in rochie pozata pe langa grafitti-uri, incat trebuie abordata intr-un mod mai creativ, ori ca prelucrare, ori ca iluminare, ori ca perspectiva a cadrelor. La ultima nu pot sa argumentez foarte coerent, pot spune doar ca postura modelului mi se pare ca nu merge cu lumina si contrastul prea puternice. Parerea mea!... Hic!
__________________ Avelo bahtalo SUKARU | |||
|
| | #288 | ||
| eu zic sa bei mai putin ![]() la cea cu grafitty ai o leaca dreptate... dintr-o anume perspectiva dar daca citeai bine observai ca asa a vrut omu' sa iasa... e ceva gen paparazzi! a prins "vedeta" in miscare ar fi trebuit sa prinzi si tu ideea! Hic! hai bafta! Hic! :PHelloooooo!!! grig_jr!!! anybody home?! ) se numeste joke! nu flame! dar apreciez ca m-ai citat de 3 ori. Te salut! si sa stii ca poti sa ma critici in galeria mea ca nu "superi pe nimeni" apreciez chiar.Last edited by tonyto333; 24-08-2006 at 00:13. | |||
|
| | #289 | |||
| Quote:
Quote:
Quote:
![]() nu trebuie contrati CHIAR TOTII a caror pareri difera de ale noastre!
__________________ | ||||
|
| | #290 | ||
| Mai multe fotografii, mai putina vorbarie (ce-i drept...sunt si foarte nerabdator sa vad lucrari noi). Sunt constient ca si eu sunt tot offtopic acum (sorry) | |||
|
| | #291 | ||
| Super poze MIR... Off topic: as vrea sa ne intalnim si noi, pasionatii fotografiei, ca sigur am(as) avea ceva de invatat...si bineinteles o berica ceva ![]() Numai bine!!
__________________ My photo http://www.flickr.com/photos/28001274@N00/?saved=1 | |||
|
| | #292 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: bucharest | in caz ca hotarati asa ceva chiar as dorii sa ma anuntati si p mine esti un adevarat photograf mir, nu stiu cum tocmai galeria ta am ratato pana acuma dar am strabatuto p toata acusia(mi a luat ceva ore )poate vrei candva la o nunta sa ma iei si p mine ca asistent doar poate poate mai prind si eu ceva desigur ca nu ma platesti cu nimica(doar doresc sa invat) in caz ca doresti da mi te rog un pm mersii | ||
|
| | #293 | ||
merci frumos ! ...sure, PM ! | |||
|
| | #294 | ||
| Man, super cool pozele, FELICITĂRI. Eu personal te-aş recomanda celor de la Playboy, că au un fotograf de toată jena. Mi se pare că nu e în stare să scoată decât defectele în evidenţă. Rspct.
__________________ Out there I am a simple geologist, but in here, I am | |||
|
| | #295 | ||
| Mir, man , super tare..felicitari ..tin sa te anunt ca ma uitam pe aici, si pot spune ca pozele tale sunt de talia celor de pe photo.net ..un site destul de dragut..si foarte tare.. Felicitarile mele, sincere. foarte frumos... bafta in continuare si sa auzim numai de bine..! bafta !
__________________ Sunt acolo unde trebuie sa fiu! - In viata ta Life goes on and on ! Radio Deea Rules ! | |||
|
| | #296 | ||
| Domnisoara din poza e alina de la trupa a-tipic? http://forum.computergames.ro/attach...1&d=1130663583
__________________ Jealousy, the green eyed Monster! | |||
|
| | #297 | ||
| Pozele sunt extraordinare. Mir am si eu o intrebare...ai facut vreodata poze pentru reclame TV(gen orange sau altele)?
__________________ We are nothing but the sum of our parts!!!!! | |||
|
| | #298 | ||
| andrei - merci frumos ! daaa ..vreau la playboy ! :P Puma - 10x ! am pus poze si pe photo.net ! CyberCaster ...err....se poate...cred ca da ![]() god - pt reclame...da ( nu TV ), dar nu pt Orange sau alti operatori de telefonie ! multumesc pt aprecieri ! | |||
|
| | #299 | ||
| Ce id ai pe photo.net ? sa vedem si noi
__________________ "daca te asezi pe scaunul judecatorului nu inseamna ca ii poti judeca pe ceilalti .." | |||
|
| | #300 | ||
| http://www.photo.net/photos/Mir ....e am putine, nu am mai pus de mult ... | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|