![]() |
| | #341 | ||
| Felicitari maestre! Si...merci de sfaturi. | |||
|
| | #342 | ||
| merci si eu ! ![]() | |||
|
| | #343 | ||
| A fost realmente o incantare la superlativ, vizita pe thread-ul tau! Multumesc pentru momentele frumoase si felicitari.
__________________ ... eu | |||
|
| | #344 | ||
| Amx | |||
|
| | #345 | ||
| Locked - foarte speciala ...felicitarile mele pentru pozele minunate
__________________ " Psihiatrii zic ca una din patru persoane are o deficienta mintala. Daca esti cu inca trei amici si nu ai observat nimic ciudat, atunci...cel ticnit esti tu!." | |||
|
| | #346 | ||
| un colaj din doua cadre mai vechi si neinteresante : | |||
|
| | #347 | ||
| Imaginea rezultata imi place. Ideea e super, poate doar albastrul cerului nu-i tonul cel mai placut mie, dar e o OK. ![]()
__________________ Gabi Udrea Photography | |||
|
| | #348 | ||
| ma mir intruna. bv maestre. | |||
|
| | #349 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2005 Location: Bucuresti | mai cu curaj maestre... asteptam de prea mult! | ||
|
| | #350 | ||
| Registered User Join Date: Nov 2006 | asteptam | ||
|
| | #351 | ||
| Yellow - este superba. Pe desktopul meu se vede ... fuga spre casa ... Sunt poze frumoase dar parca prea prelucrate. Ar trebui sa faci si poze cat mai naturale, fara edit. Lasi aparatul sa se contopeasca cu natura si ... fi sigur ca va iesi ceva superb. Chiar am sa-mi iau aparatul dupa mine zilele acestea si ... voi face cateva poze ... sa vezi la ce ma refer cand spun ... cat mai natural . Eu sunt chiar amator ... nu am aparate speciale ci doar ... - un aparat 5.1 megapixels sau altul - 7.1 megapixels ... dar am ochishorul format catre asa ceva .Pot spune ca pentru mine, fotografia este un hobby. Am sa revin cu cateva poze facute de mine personal . Poate chiar am sa-mi fac o galerie foto ( who knows ) . Nice job u do Mir !
__________________ Vand Credit Vodafone sau Orange | 10 E = 35 RON / 20 E = 70 RON Contact - 0729.715.661 - Valentin | Yahoo Messenger - creditpetelefon http://forum.computergames.ro/44-gsm...au-orange.html | |||
|
| | #352 | ||
| O prelucrare mai indrazneata a unei fotografii mai vechi | |||
|
| | #353 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca | In foto intervine intotdeauna si factorul subiectiv, e si o chestiune "de gust". Mie personal imi plac imaginile prelucrate, mai ales daca prelucrarea e in ton cu ideea. Eu o consider foarte reusita, imi place si cea de mai sus. | ||
|
| | #354 | ||
| Merci ! Doua peisaje langa Sibiu, vara trecuta, 5D, 17mm | |||
|
| | #355 | ||
| a doua imi place, vignetarea se potriveste, insa la prima vignetarea este excesiva. ambele sunt facute la 17mm?
__________________ || Asus P5KPL-CM || Intel Core 2 Duo E4500 || 2x1Gb DDR2-800 GeIL || || Creative Sound Blaster Audigy LS || ASUS DRW-1608P3S || Maxtor DiamondMax10 160gb || || Canon 400D || Canon 18-55mm f/3.5-5.6 IS || Canon 75-300mm f/4-5.6 III || Speedlight 430EX || | |||
|
| | #356 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca | Niste nori frumosi intotdeauna incinta ochiul si in realitate si in foto. Poate pun si eu una pe "masa de disecat fotografii". | ||
|
| | #357 | ||
| si daca tot am dat-o pe banalitati ca nori...un "peisaj de Bucuresti" de la un balcon din Intercontinental | |||
|
| | #358 | ||
| Imi e cunoscut unghiul :-? .. mmm
__________________ "daca te asezi pe scaunul judecatorului nu inseamna ca ii poti judeca pe ceilalti .." | |||
|
| | #359 | ||
| da ![]() sa trecem la ceva mai serios continuarea unei serii mai vechi | |||
|
| | #360 | ||
| C2 | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|