![]() |
| | #361 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca | C2 e "super"! | ||
|
| | #362 | ||
| de ce cu ghilimele? Mie chiar imi place!
__________________ Copilul intinde din leagan mainile dupa luna. In clipa cand simte ca luna i se refuza, el o vede frumoasa. Adineauri ea lucea doar. Canon 5D + BG E4, Canon 350D silver + BG E3 + ecran de focus Haoda, Canon G5 AF: Canon EF-S 18-55, f/3.5-5.6, Canon EF 28-70 f/3.5-4.5 mII, Canon EF 50 f/1.4 USM, M42 CZJ S 135mm f/3.5 MC, Helios44m-4 58mm f/2 Canon Speedlite 430EX DE VANZARE: Mir 1B 37mm f/2.8 | |||
|
| | #363 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca | Tocmai ca si mie imi place! Preferai SUPER? | ||
|
| | #364 | ||
merci merci. Mai lucrez la cateva in serie | |||
|
| | #365 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca | La C2 e foarte bine pozitionata lumina din zona capului (sub ochi, nas, par), pe linga iluminarea generala care da o linie agresiva dar distinsa! | ||
|
| | #366 | ||
nu preferam super fara ghilimele Mir, abia le asteptam!
__________________ Copilul intinde din leagan mainile dupa luna. In clipa cand simte ca luna i se refuza, el o vede frumoasa. Adineauri ea lucea doar. Canon 5D + BG E4, Canon 350D silver + BG E3 + ecran de focus Haoda, Canon G5 AF: Canon EF-S 18-55, f/3.5-5.6, Canon EF 28-70 f/3.5-4.5 mII, Canon EF 50 f/1.4 USM, M42 CZJ S 135mm f/3.5 MC, Helios44m-4 58mm f/2 Canon Speedlite 430EX DE VANZARE: Mir 1B 37mm f/2.8 | |||
|
| | #367 | ||
| Urmăresc threadul de câteva zile, azi am reuşit să îl termin. Într-adevăr, pozele sunt nemaipomenite, ai talent. Felicitări! ![]() | |||
|
| | #368 | ||
| De-a lungul timpului, am vizionat de 10+ ori galeria acestui artist. Mi-au ramas in suflet fotografiile "Fuga spre casa" (pe care o consider cel putin la nivelul celor realizate de Ansel Adams sau Dinu Lazar, fara exagerare), cea cu copacelul rosu, "convergenta", precum si fotografia cu batranul in piata, fotografii ce au o atmosfera aparte. Desi sunt convins ca pe site-uri de stock ar face bani buni, fotografiile de genul acesta nu au pret. Un link catre site-ul personal ar fi un must have pentru toti pasionatii de fotografie. Cu toate acestea, imi pare ca la noi valorile nu prea sunt recunoscute. Respect si lumina buna!
__________________ PHOTO BLOG-> leave comments | |||
|
| | #369 | ||
| Cateva cadre dintr-o sedinta foto cu antrenoarea de pilates Cori Gramescu Last edited by Mir; 30-05-2008 at 23:09. | |||
|
| | #370 | ||
| se vede photoshopu de la distanta
__________________ ____________________________________ ______________________________________________________ ________________________________________________________________________ __________________________________________________________________________________________ It's all about links™ | |||
|
| | #371 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca | Eu zic ca sint foarte bine facute, iar Photoshopu' cred ca a fost folosit mai mult pentru a "curata" fundalul, daca eventual a trebuit curatat. | ||
|
| | #372 | ||
| Vezi pe-aci vreo poză care nu e editată? ![]() GG Mircea, nice job as usual.
__________________ HAY! CAN I HAV SUM GOLD PLZ?? GET TO DA CHOPPA! | |||
|
| | #373 | ||
| te rog frumos sa argumentezi unde anume "se vede photoshopu' de la distanta" ? Critica o accept, daca este constructiva... merci Korby ! Asa cum a dedus cat se poate de exact oldshooterman am folosit photoshop pt fundal. Persoana este abia atinsa intr-un sigur loc la corectarea unei cute a pielii, oricum este o sportiva perfecta si nu a avut nevoie de corectii ![]() Last edited by Mir; 30-05-2008 at 23:31. | |||
|
| | #374 | ||
| Despre aia vorbeam, fundalul era evident. Bine, inca nu se compara cu ce se face pentru reviste dar tot e un inceput. LE: nu de fundal vorbeam
__________________ ____________________________________ ______________________________________________________ ________________________________________________________________________ __________________________________________________________________________________________ It's all about links™ Last edited by Night Addict; 30-05-2008 at 23:35. | |||
|
| | #375 | ||
| pai de fundal te iei? parca as fi pus un apus de soare in spate.... sau palmieri ! ![]() Am corectat si eu ce nu am putut avea in studio, caci este foarte mic si nu imi permit sa plasez modelul la 3m de fundal si sa ard fundalul cu luminile... ar fi iesit identic... E un alb banal...nimic mai mult | |||
|
| | #376 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti | frumoasa poza, dar e machiata la greu, ca altfel....vai si-amar. numai copiii au fata asa frumoasa. i-ai mai facut ceva la ten? e prea perfect. | ||
|
| | #377 | ||
| Este desigur machiata si bronzata, fond te ten, ca la orice sedinta foto sau filmare, sau TV.... | |||
|
| | #378 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti | mda. am constatat uitandu-ma atat la pozele mele cat si pe net, ca daca modelul nu are tenul ok si nu e machiat, orice imperfectiune a fetei (reala, de altfel) da un rezultat nasol. | ||
|
| | #379 | ||
| In fotografia la rezolutie mare se vad mai multe imperfectiuni si textura normala a pielii. Redusa la 640 pixeli latura mare, si fiind corpul intreg, nu portret strans, nu se mai vad asa multe ![]() | |||
|
| | #380 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti | aaaa, asta e un truc util, chit ca e fara voie. ![]() dar cum faci daca modelul de pozat nu e machiat sa iasa bine fara multa postprocesare? folosesti un obiectiv mai putin sharp? ca parca nici asa nu e bine. ca se pierd alte detalii. | ||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|