![]() |
| | #21 | ||
| Mir n-ai o varianta mai mare (rez) la Fuga spre casa? Ca vreau sa mi-o trag wallpaper, e belea rau. (in limbajul profesional al criticilor de arta )
__________________ There is no place like 127.0.0.1 | |||
|
| | #22 | ||
| Wiggins, ba cred ca am.... merci frumos de aprecieri ! ![]() lasa-mi o adresa de email ! | |||
|
| | #23 | ||
| Mersi. awiggins at bigfoot dot com (paranoia de spam). Era trecuta si la profile. Toate sunt belea da asta e chiar de wallpaper. Unde mai pui ca vara asta o sa aiba un efect psihologic racoritor .
__________________ There is no place like 127.0.0.1 | |||
|
| | #24 | ||
| Mir, daca ai timp, as avea exact aceeasi rugaminte ca wiggins . razvansidaniel at hotmail dot com. | |||
|
| | #25 | ||
| Registered User Join Date: Nov 2003 Location: on Mars | Si eu vreau! ![]() | ||
|
| | #26 | ||
| lool mai mir tot esti tu admin... poa pui si tu poza pe site sa nu mai trimiti la atatia ... ca printre ei sunt si eu ...
__________________ Jealousy, the green eyed Monster! | |||
|
| | #27 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2004 | mir nene ... nu iti spun decat ca esti profesor. *ps. belea scula cu care lucrezi ....
__________________ !away | ||
|
| | #28 | ||
merci ! merci tuturor ! dar inca nu am prelucrat versiunea mare a pozei e mai mult de munca la ea ca sa arate ca cea mica dar pronit ca o sa-mi fac timp ! poate o sa o scot si pe hartie ca sa o agatz pe perete in camera ![]() | |||
|
| | #29 | ||
| Meeting | |||
|
| | #30 | ||
| ferestre | |||
|
| | #31 | ||
| Izvorul | |||
|
| | #32 | ||
| Personalitati | |||
|
| | #33 | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 | MIR, ti-am vazut galeria de pe Bad_or_Good. Esti profesor mare si nu numai, esti baiat de comitet! Super frumoase, reusite! E clar, sunt fanul tau! )) | ||
|
| | #34 | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 | Ce aparat(e) folosesti? | ||
|
| | #35 | ||
| Registered User Join Date: Nov 2003 Location: on Mars | Pe bad or good domnul Mir are poze foarte reusite dar nu toate. Dintre astea noi prima e destul de interesanta, din cauza iluminarii parca e dintr-un program de grafica (gen 3D Max); a doua simplut dar frumos; a treia nu reusesc sa-mi dau seama ce vrea sa spuna sau ce-i acolo; ultima mi se pare destul de banala si ordinara, nu de renumele domnului Mir. ![]() | ||
|
| | #36 | ||
| smaser, da, asa este....nu toate fotografiile mele sunt bune ! merci frumos de comentarii pentru cele recente ! Emanuel, multzam fain ! , lucrez cu un Canon 300D si cu un Canon G3. | |||
|
| | #37 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2001 Location: In fatza PCului .... prin Capitala | (in sensul de "Uimit" ca sa nu se inteleaga altceva)Belea rau! | ||
|
| | #38 | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 | Mir, daca nu ai facut deja asta, ar fi cazul sa scoti niste postere cu tine... Ai multi admiratori... ![]() | ||
|
| | #39 | ||
| 1984 | |||
|
| | #40 | ||
| Niiiiiceeeeee
__________________ God I hate people. There is not a bus big enough to run over all of the people that I hate - Sebudai. | |||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|