![]() |
| | #41 | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 | interesant incadrata... | ||
|
| | #42 | ||
| Curcubeu | |||
|
| | #43 | ||
| super ultima poza concidenta face ca ceva f. similar am fotografiat si eu ieri (tot niste copaci multicolori) cu noul 300D, da' pina ajung in .ro sa am timp sa-mi cizelez putin pozele in PS si sa invat mai multe despre aparat, inca nu risc sa fac o galerie | |||
|
| | #44 | ||
| Registered User Join Date: Oct 2004 | "Ochiul" este f. bun. Dar eu nu sunt adeptul unei "prelucrari" prea mari a unei poze pt. ca nu mai este poza si ne-am cam saturat de acele "coperti" perfecte de pe Playboy s.a. . Sunt curios cu ce aparat lucrezi. La poza Actrita as vrea sa te sfatuiesc sa incerci o lumina indirecta ca sa scoti umbra din spate. | ||
|
| | #45 | ||
| Multzam de aprecieri ! Flo75, La "Actrita" am plasat special acea lumina spot, teatrala....exact ca la....teatru ![]() Lucrez cu Canon 300D. Uite un peisaj in acelas gen, mai putin saturat : Alb/Negru vs. Color | |||
|
| | #46 | ||
| Convergenta FOTOdigital.ro - Foto-Tur octombrie 2004 | |||
|
| | #47 | ||
| i must have convergenta for my desktop background ![]() nu-i asa ca ai un format mai mare pls pls?
__________________ Jesus He knows me, and He knows I'm right! | |||
|
| | #48 | ||
| Multumesc frumos pt aprecieri, dar versiunea acesta nu o am in frmat mai mare, trebuie sa ma apuc sa modific originalul e mai complicat ![]() Acum " Prizonierul " Last edited by Mir; 19-10-2004 at 00:28. | |||
|
| | #49 | ||
| Guest | WOW!!!! Mir e artist!!!!! kool e k lumea ce ai facut!!! ![]() Mishto de tot!!! ![]() | ||
|
| | #50 | ||
| Registered User Join Date: Oct 2004 | Very, very, very, very, very, very, very, very...fain "Prizonierul". Cumva si format mai mare pentru desktop? | ||
|
| | #51 | ||
| Registered User Join Date: Oct 2004 | Ce cauta in "Passion" Sony-ul? Nu ar fi trebuit sa fie 300D-ul? | ||
|
| | #52 | ||
| Cand am facut acea fotografie nu exista inca 300D-ul ![]() De ce ? Nu am voie sa am mai multe aparate ? Mai am si un G3, mai am si un Zenit, un Voigtlander, un Liubitel2.. ![]() M-am referit la aparatul cu care am facut fotografia despre care ma intrebai... Sorry, nu il m inca in varianta de "desktop". Lucrez la varianta de scos pe hartie, dar aia o sa fie si mai mare si necesita mai multa atentie.... ![]() | |||
|
| | #53 | ||
| Never Neverland FOTOdigital.ro - Foto-Tur octombrie 2004 | |||
|
| | #54 | ||
|
| | #55 | ||
| Quote:
Chiar asa era copacul, doar am crescut contrastul si saturatia. | |||
|
| | #56 | ||
... si eu care credeam ca ai colorat fiecare frunza in parte, or smth.(c) uite o exceptie a naturii. A red tree, in a green forest. | |||
|
| | #57 | ||
| "Fum" | |||
|
| | #58 | ||
| hmmm, din cate vad eu Mir, esti un tip pesimist. Itzi place natura, dar la sensul de : parasit, sinistru. (c) I wish i had your digital Camera . | |||
|
| | #59 | ||
| Eu zic ca a scos maximul posibil din subiectele fotografiate. ![]()
__________________ "nulus quique credit aliquid, nii prius cogitaverit credendum" - "nimeni nu crede ceva daca nu gandeste mai intai ca trebuie crezut" - De praedestinatione sanctorum,II,5 Galerie Foto | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|