![]() |
| | #81 | ||
| Radupetrulupu, da, a fost fotografiat de mai multa lume intr-o sesiune foto, un fototur organizat de DigitalWorld.ro ilDotore - MULTUMESC ! | |||
|
| | #82 | ||
| Alte fotografii - Red Mist - Sudoarea pamantului | |||
|
| | #83 | ||
| - Transparenta - Violet | |||
|
| | #84 | ||
| - GREU - Pride | |||
|
| | #85 | ||
| iarasi una veche... "Alb" | |||
|
| | #86 | ||
| Frumoase poze. Am si eu o intrebare, la Violet cerul asa era sau ai prelucrat putin culorile?
__________________ I'm sorry kiddies but this thread has become much like the special olympics, even if you win you're still retarded | |||
|
| | #87 | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 | Red Mist si Sudoarea Pamantului sunt superbe, nu vad ce as putea critica - decat, poate, o tura de NeatImage cu ultima. Mai departe, ma inchin si fac plecaciuni in fata Transparentei Are un aer de matinal.. Foarte frumos surprins. Ar fi fost si mai frumos, totusi, ca respectiva sa se fi uitat undeva intr-o vale, si sa fie surprinsa mai din spate. Sa aiba mai multa adancime, ma gandesc. Dar - tu esti artistul.Violet nu imi place in mod deosebit. Cred ca din cauza tuturor chestiilor minore de ici colo, fire, crengi, copacei, pete, etc.. In schimb, se joaca frumos cu lumina si umbra. Mai ales cu tonurile rosiatice pe zapada. Greu E foarte deranjanta perspectiva distorsionata a muncitorului. Ochiul imi spune ca e ceva in neregula cu ea..Pride e interesant Iarasi o perspectiva oarecum aiurea la ..chestia din care iese focul Focul e realizat destul de calumea. Dar vad ca ai adaugat efectul ala de .."aer incalzit ridicandu-se".. nu deasupra gaurii prin care iese focul, cum cred ca ar fi trebuit - ci.. mai incolo Acum incepe sa mi se para flacara un pic aiurea, prea lunga si prea subtire Damn it.. La inceput eram sub vraja ..conceptului, cred.Si, in final, Alb.. Interesanta ideea. Dar cred ca ar fi fost mai bine daca liniile alea orizontale ar fi iesit mai paralele. (Eu cred ca am o obsesie cu perspectiva..) | ||
|
| | #88 | ||
| ZaDevil - asa erau culorile, doar am crescut contrastul, era 5 dimineata in varf de munte , iarna, pasul Tihutza. wicb - Merci fain ! La sudoarea pamantului am lasat special granulatia...zic eu..pt o tenta mai apropiata de film, dar mergea si fara, desigur.. la violet ai dreptate, e cam incarcata, dar printata mare de tot nu deranjaza asa rau.... la "greu" am modificat perspectiva special in PS...am vruts a accentuez o latura psihedelica...oboseala ce da somnolenta, halucinatii....mie chiar imi plac distorsiunile de perspectiva accentuate acolo unde este cazul... La "pride" iarasi am accentuat perspectiva, in rest totul e natural, din fotografie, nu am adaugat nimic in PS...este flacara din Parcul Carol, batuta de vant, pe fonsul cerului....iti pot arata originalul, cu EXIF-ul asa cum l-a scos aparatul ![]() | |||
|
| | #89 | ||
| Good work! Se vede ca sunt fotografii trudite ca sa zic asa si imi place selectia. N-am nimic de obiectat fiindca ce vreau sa spun e legat doar de aspecte subiective, fotografiile stau pe propriile picioare foarte bine, asa cum sunt. La Greu nu e nimic de schimbat. Perspectiva e foarte buna, e inclinata si distorsionata lucruri care subliniaza tensiunea. Deci well done! La Pride personal ma deranjeaza un pic ca faclia e aproape neagra, deci e o mare zona din fotografie care imi lasa mixed feelings about it. E foarte greu de facut ceva aici intr-adevar.. daca maresti luminozitatea local (contrast masking sau ceva de genul) o sa dam de un noise puternic plus un dymanic range slabut. Alta optiune ar fi fost sa lasi silueta complet dar trebuie sa recunosc ca detaliile alea care sunt sugereaza o lucratura interesanta pe tortza... La Alb n-am nimic de comentat, doar ca asi fi incercat sa creez iluzia unor riuri negre care ies din geam si asi fi intors totul cu 90 de grade. But that's just me.Oricum, felicitari! ![]()
__________________ "nulus quique credit aliquid, nii prius cogitaverit credendum" - "nimeni nu crede ceva daca nu gandeste mai intai ca trebuie crezut" - De praedestinatione sanctorum,II,5 Galerie Foto | |||
|
| | #90 | ||
| mai pune ceva poze recente, imi plac pozele originale si as fi curios ce idei mai ai in ultima vreme .
__________________ Time to waste time | |||
|
| | #91 | ||
| subscriu! shi tzin din nou sa te felicit dak ma potzi ajuta shi pe mine: unde gasesc un tutorial sau ceva ca sa pot invatza shi eu sa folosex Potoshop! te rog! thx
__________________ HAY! CAN I HAV SUM GOLD PLZ?? GET TO DA CHOPPA! | |||
|
| | #92 | ||
| Multzam de aprecieri. Man, ce sa zic, eu nu am folosit tutoriale ... dar am cautat acum cu google : http://www.google.ro/search?hl=ro&q=...tutorial&meta= | |||
|
| | #93 | ||
| Tyndall | |||
|
| | #94 | ||
| Transparenta ....excelenta poza .... este modificata?
__________________ Orice lucru bun in viata e ilegal, imoral sau ingrasa | |||
|
| | #95 | ||
| Chiar conteaza ? ![]()
__________________ Dragos Jianu PHOTOGRAPHY | |||
|
| | #96 | ||
E modificat doar contrastul si putina vignetizare cu "burn" in coltzuri. | |||
|
| | #97 | ||
| ... profund impresionat. Acum un an m-am gandit sa dau la foto in CJ. Lucrez, ptr inceput cu un zenit E, cu obiectiv Pentacon, si cu un Canon Ixus 330. Ptr admitere la fac. imi trebuie o mapa de ~40 fotografii alb-negru. Crezi ca poti sa ma ajuti si pe mine? ... I really need HEUP!
__________________ Boo RIDERS ![]() ![]() | |||
|
| | #98 | ||
| Atat de pasionat incat sa dai la foto dar atat de modest incat sa nu ai 40 de fotografii de calitate ? ![]()
__________________ Dragos Jianu PHOTOGRAPHY | |||
|
| | #99 | ||
| Jesus man, Te stiu de multi ani, da nu stiam ca am un prieten asa talentat (!?). Stiam ca te ocupi cu fotografie da nici in ¨halul¨ asta. De ce nu iti faci un site ? Fara cuvinte, numai foto. Spune multe despre tine si poate te mai vede si altcineva... care iti poate oferi o cariera in domeniu. E pacat sa nu iti pui in valoare calitatile artistice. Ai avut o trecere extraordinara... De la electronica si radio, calculatoare si acum fotografie. Vad ca ti-ai gasit vocatia... BRAVO ! FELICITARI ! Sunt mandru sa am un asa prieten.
__________________ Zambeste, maine va fi mai rau... Last edited by Cipix; 10-06-2005 at 15:31. Reason: corecturi, tastatura naspa | |||
|
| | #100 | ||
| Ce faci mai Cipi !!! Merci frumos de aprecieri ! Da, ne stim din '96. Si ca toti bunii mei amici ai plecat peste hotare ![]() alex_boo. Te ajut cu multa placere, dar nu prea stiu cum. Linkuri si tutoriale am postat aici pe site, iar personal am dat sfaturi pe unde m-am priceput.... Daca ai o cerere anume discutam pe mail sau PM. | |||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|