![]() |
| | #101 | ||
| Convergenta | |||
|
| | #102 | ||
| Albastru/verde | |||
|
| | #103 | ||
| Violet este superba...e facuta de tine??? unde este locul??
__________________ We are nothing but the sum of our parts!!!!! | |||
|
| | #104 | ||
| da, desigur. Este facuta in Pasul Tihutza, la ora 5,30 dimineata, lumina naturala. | |||
|
| | #105 | ||
| MIR, faci niste poze de nota 10 Rar ai ocazia sa vezi asa ceva. Pot sa spun ca l-ai intrecut si pe MrFred, ceea ce nu e usor deloc. Preferatele mele ar fii Transparent si Tyndall. Totusi am si o critica... si anume ramele. Cred ca aici ar trebui sa mai lucrezi putin. De multe ori sunt cam colorate, in special chenarul ala subtire care este intre poza si rama. Ceea ce le da un aspect de carnaval de multe ori. Cred ca ar arata mult mai bine daca ai pune aceleasi fel de rame la 90% din cazuri. La "Transparent" ai pus cea mai buna rama. Nici ca se putea ceva mai bine. In cazul asta da, nu putea-i sa pui o rama standard. Dar tot pe acolo ai fost, in sensul ca nu ai bagat rame colorate. Dar in rest zic ca o rama neagra de 50 - 70 pixels sa zicem, cu o dunga subtire, gri ar arata pozele la adevarata lor valoare. Keep it up, you're the best. No doubt. | |||
|
| | #106 | ||
| Ei....nu stiu daca sunt mai bun ca MrFred...dar iti multumesc frumos pentru aprecieri...o sa mai incerc si alte tipuri de rame! | |||
|
| | #107 | ||
| Hei Mir, pot folosi pozele tale (bestiale) ca wallpapers intr-o sala de net in Barcelona ? Chiar vreau sa le pun cu o adresa de web or smtf a ta. Multi straini vin si vad.....
__________________ Zambeste, maine va fi mai rau... | |||
|
| | #108 | ||
| Quote:
Lasa ca poate facem in Alpii Francezi ca tot iti place sa mergi prin Franta....
|
| | #109 | ||
| Quote:
|
| | #110 | ||
| Quote:
Adevarul este ca mai bine te scoli la 5 dimineata pe munte decat in armata..... LONG LIFE MIR !!!
|
| | #111 | ||
| Mir, unde lucrezi momentan ?
__________________ "Ele vin starnite de o primejdie ca de sfarsit de veac, si in spaima lor de necunoscutul barbat, se cred miresele mortii." | |||
|
| | #112 | ||
| Quote:
???@ Cipix Da...asa e.... Sigur man, bineinteles ca poti sa folosesti pozele ca wallpaperuri !Sa continuam cu un Peisaj | |||
|
| | #113 | ||
| Mir, fotografiile tale sunt exceptionale ! Ultima fotografie postata [ Peisaj ] e un singur cadru fotografic ? Sau ai "mixat" mai multe cadre, luate fiecare cu expunere diferita [ cer, pamant, etc ] ? | |||
|
| | #114 | ||
| E unul singur, cu soarele in spate si putin photoshop burn pe cer ![]() | |||
|
| | #115 | ||
| Apropo de wallpapers: io am pe fundal Fuga spre casă, mărită din attachul de-aici. Tot n-ai reuşit să prelucrezi poza mărită? http://www.computergames.ro/forum/sh...2&postcount=28
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #116 | ||
| Ba da, o am marita, reprelucrata, cadrul intreg e de aproape 6 Mpixeli, deci arata foarte bine mare, o sa atasez aici o versiune intermediara de 1024...1280. Pe cea mare o tin pentru printuri ![]() Acum o serie mai veche...mai neobisnuita... : Bones ![]() | |||
|
| | #117 | ||
| Aştept cu mare interes (că de multe luni sufăr) versiunea mai mare. vs Bones: ai descoperit/ vizitat vreun sit arheologic cumva? No.2 merge făcută smiley pentru forum, gen „ ” ![]()
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #118 | ||
| Quote:
. Nu, am fost doar la muzeul Antipa si am platit taxa de foografiere... | |||
|
| | #119 | ||
Există aşa ceva? Şi cât mai sunt tarifele pe-acolo (vizitare, fotografiere) ? ![]() Mersi.
|
| | #120 | ||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|