![]() |
| | #123 (permalink) | ||
|
ideea lui mir mi s-a parut buna si astazi fiind in zona am intrat si am intrebat la poarta cum e cu foto samd. si mi s-a spus ca nu trebuie platita nici o taxa ca sa poti face fotografii daca sunt in interes personal. Daca vrei sa le publici undeva, respectiv o revista sau altceva, trebuie sa vorbesti cu conducerea ca sa obtii aprobare insa altfel nu trebuie platita nici o taxa.
__________________ TEMPORARY OUT OF ORDER. Galerie Yahoo 360 page (mai gasiti si pe aici poze) PS. Pana gasesc ceva interesant | |||
|
| | #127 (permalink) | ||
|
Parca acel copil traieste in doua lumi...ca si cum s-ar plimba intre cele doua pe bicicleta. Banned ? ...iarasi nu m-am putut abtine... zgomotul asta... Last edited by kork; 15-07-2005 at 09:31.. | |||
|
| | #128 (permalink) | ||
|
Keeper, nu prea recomandam prelucrarea imaginilor celorlalti membri, decat cu acordul lor. In plus, juma' de mega ? Da-o-ncolo ...
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 .-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- -- | |||
|
| | #132 (permalink) | ||
|
Sal Mir, am si eu o intrebare, pe pagina a 2-a ai o poza "1984", cea cu ochiul mai exact. Poti sa imi spui si mie exact ce ai folosit pt a face sa se vada asa si nu ma refer la blur la fundal ci ma intereseaza strict in interiorul ochiului ce ai facut, ms !!!
__________________ Mazda 3 Sport : Zoom-Zoom !!! | |||
|
| | #135 (permalink) | ||
| Quote:
Ti-am multumit oare pentru ea pina acum? | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|