![]() |
| | #141 (permalink) | ||
|
Atingere periculoasă - ne zici şi ce anume este acolo? E un bol de-ăla cu „lasere” înăuntru ? Arată superb, parcă-i o nouă lume ce se naşte, un soare arzând, clocotind de magmă! Genial!
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #143 (permalink) | ||
|
Da, nu ştiam ce anume se întâmplă în interior şi de-aceea am pus în ghilimele, ne duce pe toţi cu gândul unde trebuie ![]() Legat de descărcarea aceea surprinsă de tine: 1. astea-s culorile bolului? Ştiu că sunt obsedat de această întrebare, dar pur şi simplu mi se pare de foarte mare efect (combinaţia, that is) 2. descărcarea s-a produs din cauza alăturării degetului de exteriorul (logic) bolului? Şi, un pic legat de asta: acea descărcare ţine cât timp ţii degetul (cel mai probabil) sau doar la atingere, apoi „se stinge” ?? PS: Nu faci secţiune de wallpapere? E prea... prea, ca să nu merite wallpaper
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #144 (permalink) | ||
![]() 1. Da, astea sunt culorile originale. Mai toate plasma-ball-urile care se gasesc pe la noi au aceste culori, mai ales cele ieftine :http://van.hep.uiuc.edu/van/demos/Pl...sma%20Ball.htm Al meu e identic cu acesta, doar ca i-am scos neonul verde de jos, era enervant : http://www.aahom.org/store/s_plasmaBallLg.htm 2. Descarcarea e atrasa de deget atat timp cat tii degetul acolo...dar se misca pe trasee aleatorii. | |||
|
| | #147 (permalink) | ||
| Părere de privitor La chaise: senzaţia că nu reuşesc să mă opresc asupra obiectului de interes (scaun vs. tablou) al fotografiei este accentuată de tăierea tabloului în partea dreaptă. Somn: cam centrată, mergeu „mişcate” picioarele în sus puţin (PS: cu greu am distins marginea aplicată ). Cam mult out-of-focus, chiar intenţionat cum e.. Lipsa măcar a unui punct focus-at mă face să „drift away” în depărtare.. Iar asta nu-mi dau seama dacă e un lucru rău sau unul bun... ![]() Şi o rugăminte: ai un răspuns pentru mine la întrebarea de mai sus, cu plasma ball-ul? Thanx!
|
| | #152 (permalink) | ||
|
in poza "La Chaise " --- ah cat de mult urasc scaunu ala .... in rest totul este absolut perfect ... linia peretelui cu pardoseala si peretele din stanga se echilibreaza perfect, este o armonie perfecta si iti dau impresia de ordine .... si lumina ambientala creaza o liniste sufleteasca extraodinara ... dar scaunul ala strica totttt este atat de banal si te opreste din visare ... acest vis frumos al dimensiunii si al spatiului
__________________ YM: zstefc Tel.: 0724.61.48.91 ![]() | |||
|
| | #153 (permalink) | ||
|
Nimic nou ? Zilnic intru pew forum sa vad daca ai mai pus ceva nou ... Probabil esti iar plecat in vacanta la Paris... Pe cand ne intalnim si la Barcelona. Nu de alta da poate iti dau niste subiecte de pozat... si ai destule aici.
__________________ Zambeste, maine va fi mai rau... | |||
|
| | #159 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2005 Location: Bucuresti |
la ultima deranjeaza umbra nasului. la mai toate pozele parul are aspect "de lana". trebuia sa folosesti o lumina de contur plasata in spate, astfel incat parul sa prinda stralucire ..... (ceva gen a doua poza partea stanga a modelului)
| ||
|
| | #160 (permalink) | ||
|
Trebuiau multe, insa studioul a fost improvizat cu doua lumini....inca nu e gata cel profesional | |||
|
| Advertisment | |
Treci prin porţile şcolii de magie şi devino cel mai puternic vrăjitor al tuturor timpurilor în Tales of Magic | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|