![]() |
| | #121 (permalink) | ||
|
Subiectul este noroiul proaspat care straluceste. Da, am facut astfel incat restul sa fie intunecat.
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 .-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- -- | |||
|
| | #122 (permalink) | ||
|
Întreb pentru că văzusem într-un curs pe deviantart, parcă, un fotograf căruia nu-i plăcuse cum căzuse lumina naturală (de la geam) ba pe o figurină, ba pe el (autoportret), cantitativ mă refer (partea „din spate” era întunecată) şi completase cu blitz aşezat de partea cealaltă a subiectului, eventual şi cu ceva de reflectat, pentru a lumina toate faţetele, pentru ca lumina să redea în fotografie toate detaliile. Bun, acum mă gândesc şi eu că sunt cazuri în care fotograful poate lăsa intenţionat o parte în întuneric, cu alta luminată. Voiam să mă conving dacă şi cazul tău se încadra aici, tocmai că era prea întunecat ![]() Oricum, mulţumesc pentru răspuns, înseamnă că am intuit corect.
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #123 (permalink) | ||
| ...unde a murit porcu': http://www.dipse.ro/ionut/index.php?...0moare%20Porcu
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 .-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- -- | |||
|
| | #124 (permalink) | ||
|
Alt episod: popi, babe, puradei, lume in Boboru' si Soboru'. Mai precis, aici: http://www.dipse.ro/ionut/index.php?...u&spgmFilters=
|
| | #125 (permalink) | ||
|
Nu sunt in masura sa-mi dau cu parerea dar o voi face ... Pozele sunt bune si f.bune din pct.d vedere tehnic ... cum f. mici exceptii Dpdv artistic .. din fiecare calup mi-au placut 4-5 .. restu .. mai de reportaj .. iar unele (putine cei drept) nu mi-au placu deloc .. cam puerile (crude).. In rest.. poate ne scrii si putin din povestile din spatele lor | |||
|
| | #126 (permalink) | ||
|
Sunt de toate genurile, fiind facute la o filmare.
|
| | #128 (permalink) | ||
|
|
| | #129 (permalink) | ||
|
Cateva imagini de la Targul de Florii, de la MTR. http://www.dipse.ro/ionut/index.php?...n&spgmFilters=
|
| | #131 (permalink) | ||
|
Stiu, pentru ca eu am dezactivat-o. In curand va fi gata noua forma a saitului. Merci oricum.
|
| | #132 (permalink) | ||
|
|
| | #134 (permalink) | ||
|
Da mai Kork, frumoase dar nici tu n-ai avut un teleobiectiv ca lumea cu tine? Am fost si eu pe-acolo si ale mele au iesit cam la aceleasi proportii pe la 70mm, maximul pe care-l aveam. ![]() Oricum, polarizatorul sa traiasca ca altfel nu iesea mare lucru pe soarele ala. Cerul a fost superb, pacat ca nu am fost eu pregatit pentru el. Am sa postez si eu citeva mai pe seara..
__________________ "nulus quique credit aliquid, nii prius cogitaverit credendum" - "nimeni nu crede ceva daca nu gandeste mai intai ca trebuie crezut" - De praedestinatione sanctorum,II,5 Galerie Foto | |||
|
| | #135 (permalink) | ||
|
Mersi. Eu inca lucrez cu Canon G3, care are focala maxima de 140 mm. Asta e.
|
| | #136 (permalink) | ||
|
Dar parca stiu ca lucrai cu un 300D la un moment dat..
__________________ "nulus quique credit aliquid, nii prius cogitaverit credendum" - "nimeni nu crede ceva daca nu gandeste mai intai ca trebuie crezut" - De praedestinatione sanctorum,II,5 Galerie Foto | |||
|
| | #137 (permalink) | ||
|
Am vazut pozele Imi place poza 6. E super chiar si asa mica... imi dau seama ce bine arata la dimensiunea normala.In rest ideile sunt bune doar ca ti-ar prinde bine o alta camera. BTW when is your birthday? ![]() Intamplator am vazut si pozele lui Freddie, si ce sa mai zic, am ramas aaaa... pun un link catre site'ul lui daca nu te superi. http://www.paginiweb.com/blog/?m=200506 Talentat baiatul asta cand e vorba de foto. But ... Last edited by yorks6; 20-06-2005 at 13:37. | |||
|
| | #138 (permalink) | ||
|
De la aniversarea a 12 ani de la lansarea Jurnalului National: http://www.dipse.ro/ionut/index.php?...20iunie%202005
|
| | #139 (permalink) | ||
|
Si de la vernisajul expozitiei lui Cosmin Bumbut, din aceeasi zi: http://www.dipse.ro/ionut/index.php?...20iunie%202005
|
| | #140 (permalink) | ||
|
Fain, i-ai facut poze lui Marijan In rest nu prea cunosc pe nimeni de acolo... cu mici exceptii... Andreea Raicu, Mihai Tatulici, Basescu, Sergiu Nicolaescu, si Marius Tuca... ce costumatie are haha ![]() Iar de la al doilea eveniment ... nada. | |||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te in ActionLiga - locul pentru cei care vor un joc rapid si spectaculos | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|