![]() |
| | #221 | ||
| faina cromatica si incadrari.
__________________ Copilul intinde din leagan mainile dupa luna. In clipa cand simte ca luna i se refuza, el o vede frumoasa. Adineauri ea lucea doar. Caut Nokia 6300 furat. imei 354835023184352 | |||
|
| | #224 | ||
| votez pentru color
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 .-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- -- | |||
|
| | #225 | ||
| dupa o analiza extrem de amanuntita am decis ca imi place mult fiecare in stilul ei. foarte tare frate!
__________________ Copilul intinde din leagan mainile dupa luna. In clipa cand simte ca luna i se refuza, el o vede frumoasa. Adineauri ea lucea doar. Caut Nokia 6300 furat. imei 354835023184352 | |||
|
| | #228 | ||
| Registered User Join Date: Jul 1999 Location: Bucuresti, RO | Frumos, ce sa zic. Stilul tau este pe gustul meu, si nu pot spune decat ca ma bucura faptul ca si pe forumul asta putem vedea fotografii atat de placute din punct de vedere estetic. Pentru ca impresia generala este de bine, ma voi abtine de la aprecieri pozitive, a se intelege ca sunt... heh, subintelese, si ma voi multumi cu niste comentarii, ce vad eu, in graba. Seria Cape Kaliakra. 1 - stiu ca soarele acolo nu permitea o incadrare diferita, si ca asa cum este e compromisul potrivit, insa parca tot ma deranjeaza umpic linia orizontului acolo unde este. 3 - Taietura superioara mi se pare umpic nefericita, poate o idee mai larga incadrarea, sa poti inrama toata latura cu o bucata de cer. Dubla 2 - O prefer pe cea color, nu atat datorita cromaticii excelente, cat prin faptul pune in valoare mult mai bine planul secund intr-un DOF exceptional. Iar haloul luminos din jurul lui cutu nu pare la fel de suparator ca in cea alb-negru. O nota personala, as mai fi taiat din partea de jos, dar e posibil sa gresesc. Ultimele doua postate nu mi se par de nivelul celorlalte, macar prin faptul ca in prima din pacate ploaia nu e la fel de bine surprinsa ca in a doua, iar a doua, desi o fotografie ok, nu-mi spune prea multe. Foarte frumos, si tine-o tot asa. As fi curios ce obiective folosesti... Last edited by Tassadar; 04-08-2008 at 20:05. | ||
|
| | #229 | ||
| Mda, din pacate nu am reusit sa surprind la fel de bine picaturile ca in a 2-a. As fi putut sa le evidentiez in photoshop dar imi e frica de un rezultat fals. Despre taietura din fotografia respectiva, sincer sa fiu e mai degraba neglijenta. In general imi fac fotografiile cat sa nu fie vreodata nevoie de crop si chiar daca e o mica neregula de genul ala de multe ori o las sa treaca. Acum ca a observat cineva o sa corectez, chiar cat sa nu mai ramana micul orizont de apa in dreapta sus. La dubla 2 probabil ar fi mers cu mai putin pamant. dar atunci ramanea o imagine mult prea wide, si personal imi plac aspectele normale foto. -ar fi obligat sa tai din lateral. Daca taiam din dreapta, pierdeam incadrarea placuta a copacului si subiectele erau prea centrate. daca taiam din stanga plantele de acolo ramaneau doar niste cioturi foarte deranjante care ma indemnau sa tai mai mult. Sau sa le sterg din photoshop, lucru pe care extrem de rar il fac. Ca obiective folsesc in general un tamron 17-50mm f2.8 (cam 80%) si restul sunt cu un canon 70-300mm IS. Combinatia asta mi se pare ideala, si nu am simtit decat extrem de rar nevoia de un wide mai mare sau un dof mai mic (la tamron am 2.8 iar la 70-300 chiar nu imi trebuie vreo diafragma mai deschisa). Multumesc de aprecieri.
__________________ >>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<< | |||
|
| | #231 | ||
| Registered User Join Date: Jul 1999 Location: Bucuresti, RO | Cred ca as mai fi vignetat o idee partea de sub vaca din 1, ca nota personala. Iar in afara de ceva vaci taiate (carcotesc, ca de obicei), frumos... ca de obicei. ![]() | ||
|
| | #232 | ||
| Quote: ![]() Ai un talent deosebit de a scoate o imagine faina chiar cand subectul este de un banal ostentativ (ca in cazul de mai sus)
|
| | #236 | ||
| imi place mult cea color.
__________________ galerie foto | |||
|
| | #237 | ||
| Imi cer scuze de pe acum pentru incadrarea dubioasa (da, Tassadar, la tine ma refer ), dar singura incadrare posibila era intinsa spre stanga unde era o casa si niste buruieni si am oarecare dubii ca mergea (o sa o postez si pe aia oricum), si pentru faptul ca e centrat (nu cred ca e un lucru asa rau avand in vedere ca subiectul e mai degraba lumina).De asemenea pentru sarmele care au ramas inca acolo pentru ca deja era al 5-lea rexport din lightroom si nu mai aveam rabdare. O ultima raza
__________________ >>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<< | |||
|
| | #238 | ||
| Eu nu vad nici o incadrare dubioasa. Imi place asa. Poate as fi incercat un cadru cu soarele fix pe directia trunchiului (fata de tine)... asa ai fi avut un fel de backlight pe trunchi si l-ar fi separat frumos de dealurile din fundal. Ah si un +2/3 la expunere.
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) | |||
|
| | #239 | ||
| subscriu
|
| | #240 | ||
| Registered User Join Date: Jul 1999 Location: Bucuresti, RO | Ce sa fac, drajilor, ce sa fac, trebe' sa dau un dintr-asta: ![]() Ah, si expunerea e buna asa cum e. Gege, cum se spunea pe la noi. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|