![]() |
| | #241 (permalink) | ||
| Pamant primordial
Seria asta e destul de lunga, nu pot sa postez tot aici asa ca intrati pe link: http://www.aurelm.com/?p=107 ..
__________________ >>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<< | |||
|
| | #242 (permalink) | ||
|
speechless, ca de obicei foarte "interesante" 3 si 4, frumoasa imbinare
__________________ Light from 430EX triggered by CactusV2 passing through 70-200 f/2.8 L IS USM or EF 50mm f/1.8 mkII is caught by Canon 5D More of me | |||
|
| | #243 (permalink) | ||
|
42-u are antecedente cu reflexii rasturnate ![]() la mine pe monitor imi pare un pic cam mult sharpnes pe stanci la primele
__________________ Copilul intinde din leagan mainile dupa luna. In clipa cand simte ca luna i se refuza, el o vede frumoasa. Adineauri ea lucea doar. Caut Nokia 6300 furat. imei 354835023184352 Caut Nokia 6300 furat. imei 354835027208843 | |||
|
| | #244 (permalink) | ||
|
Grozave !
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 .-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- -- | |||
|
| | #246 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 1999 Location: Bucuresti, RO |
In legatura cu seria Pamant primordial, ce sa zic, nu-s pe gustul meu, ma multumesc deci sa nu zic nimic. Nici n-as fi zis nimic, nu ca acum, cand zic ceva, si nu nimic, daca nu mi-ar fi placut la nebunie compozitia in foto nr.5 dintre cele postate aici. ![]() La final. La prima, ceva probleme tehnice pe care le stii, sunt sigur. Si pe langa asta, pare cumva ciudat sa spun ca mi se pare o ipostaza banala, dar hmm... senzatia asta o am. Iar a doua da, transmite. Din nou .
| ||
|
| | #247 (permalink) | ||
|
Multumesc de critica, am sters si de aici si de pe site prima fotografie (de fapt era a 2-a, dar dupa nume era prima). Decat o pseudo-serie schiloada, mai bine o singura fotografie care spune mai mult. Despre "pamant primordial" s-ar putea sa fi exagerat si eu putin cu contrastul si saturatia, desi comparativ cu originalul nu sunt tocmai extreme. Asta pentru ca uneori ma uit la ele si par ireale, nu neaparat in sensul bun, dar oricum nu mai par fotografii in vreun fel. Oricum scenariul era suprarealist si vazut in realitate, si de-asta sunt foarte atasat de serie.
|
| | #252 (permalink) | ||
|
O noua serie, de data asta din Praga. Da, m-a apucat dorul de duca si incerc sa vad cat mai multe orase si locuri. Pana la urma doar o viata e, nu ? ![]() Seriile se gasesc la mine pe site : http://www.aurelm.com/?p=111 http://www.aurelm.com/?p=110
|
| | #260 (permalink) | ||
|
trepied mai mult ca sigur foarte frumoase culorile in special in part1 si part2 nice
__________________ photography ![]() Nikon D300 | Nikkor 12-24mm f/4 | Nikkor 17-55 f/2.8 | Nikkor 70-200mm f/2.8 VR | Tamron 90mm f/2.8 Micro | SB-600 | Gitzo GT3541LS & GM2541 | lots of other shit flickr sucks | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|