![]() |
| | #263 (permalink) | ||
|
Pai expunerile sunt de sub 1/25 uneori de 1 secunda, si oricum sunt usor sbexpuse, de unde si senzatia ca e mai putina lumina. Daca m-as fi luat dupa evaluarea aparatului, ar fi iesit mult prea luminoase si se pierdea misterul umbrei, asa ca am preferat sa lucrez complet manual.
__________________ >>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<< Last edited by 42; 25-09-2008 at 11:08.. | |||
|
| | #264 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
da, am observat asta. el le calculeaza mult mai luminoase. si eu patesc asta. la 1 secunda ma indoiesc ca iti ies clare. stabilizatorul ala ajuta pana pe la 1/5-1/10 destul de bine am observat (asta la un 17-55). dupa aia, doar daca stai sprijinit de ceva si faci si mai multe. ca daca iei doar una, sigur mai ratezi. dar ca prelucrare, cat te-ai jucat la ele? sunt simple conversii din raw cu noise removal?
| ||
|
| | #265 (permalink) | ||
|
Depinde, la 17 mm ies destul de clare din mana la o secunda, dar cam 1 din 5 . De-asta trag foarte multe cu acelasi cadru, sa fiu sigur ca macar una iese. Cateodata nu iese nici una, si cadrul imi placea foarte mult, e foarte frustrant.Ca prelucrare cele noaptea da, sunt practic doar conversii (atat cat se poate, ca lightroom nu stie setarile camerei si trebuie sa umblu putin la white ballance si la contrast sa obtin ce e in previewul jpeg. Altele sunt prelucrate in mai mare sau mai mica masura.
__________________ >>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<< | |||
|
| | #267 (permalink) | ||
|
Superbe ultimele serii! Ca mai toate fotografiile tale de fapt... ![]() Imi cer scuze ca poluez threadul, acum. Eu imi pun neckstrapul de dupa gat si-l tensionez bine, in felul asta mai limitez din miscari in plan orizontal si fara IS/VR scot poze destul de clare la 1/10, 1/5.
__________________ VAND Blitz Nikon SB600 - garantie 23 luni (+ charger + 4 acumulatori) | |||
|
| | #269 (permalink) | ||
|
despre stabilizarea cu neckstrap-ul... evita sa tii body-ul legat de corp, bataile inimii afecteaza mult. Eu il tin dupa cum explica McNealy, pe umarul stang, sprijinit bine, ma uit cu ochiul stang prin vizor, bratele lipite de corp, trag puternic aer in piept, ma incordez... si declansez 3-4 cadre... expir (tushesc eventual ) si vad ce-a iesit. Osatura corpului e cea mai stabilia parte ... a ta ![]() ontopic: seriile cu luminile noaptea sunt cele mai interesante din ce am vazut pana acum la night-shots. Nu-s exemplare prin compozitie, subiect, tehnica... dar retin foarte bine si redau atmosfera locului. Singuratate, frig, teama, o lumina slaba, o strada lunga... foarte bine !!!
__________________ Light from 430EX triggered by CactusV2 passing through 70-200 f/2.8 L IS USM or EF 50mm f/1.8 mkII is caught by Canon 5D More of me | |||
|
| | #270 (permalink) | ||
| Coruptie http://www.aurelm.com/html/photo/pho.../IMG_0899.html http://www.aurelm.com/html/photo/photo_2/pages/IMG_0899.html
|
| | #274 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Felicitari lunetistule, alea cu praga arata foarte bine
__________________ Pentax K100D ; Pentax SMC-FA 50mm f/1.4 ; Pentax SMC-DA 18-55mm f/3.5-5.6 AL ; Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 LD Di macro ; Takumar 135mm f/2.5 | |||
|
| | #275 (permalink) | ||
| Restul fotografiilor din Praga. Dupa care o pauza nedeterminata.
|
| | #278 (permalink) | ||
| Quote:
Oricum nice job...ft frumoase poze
__________________ ***** Pentru ca Romania va creste prin bun simt si responsabilitate intr-o mie de ani ***** | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|